Brune flekker på Boxwood busker

March 29

Brune flekker på Boxwood busker

Boxwoods, inkludert de vanlige og engelsk boxwoods, er leafy busker vokst som frittstående busker eller brukes som en del av en større landskap. Liten, liten formen tillater dem å bli trimmet til en rekke design, inkludert tradisjonelle boxy hekken. Brune flekker på bladene av en boxwood viser at noe er galt i det voksende miljøet av anlegget.

Boxwood nedgang

Boxwood nedgangen er et alvorlig problem for gartnere. Det er knyttet til en rekke faktorer, alt fra pH i jordsmonnet til dårlig drenering og en rekke patogener, etter Clemson samarbeidende forlengelse. Noen av disse inkluderer Paecilomyces buxi, som er funnet for å påvirke røttene av fallende boxwoods. En av symptomene på boxwoods er tilstedeværelsen av brun eller svart sopp flekker på gulfarging blader, i tillegg til at én eller flere grener.

Kontrollere Boxwood nedgang

Boxwoods lider av nedgang krever en fullstendig overhaling av deres voksende forhold, herunder jord endring for å sikre god drenering av vann, gjødsel og composts rette jord pH problemer, beskjæring av døde og skadede grener og fjerning av infiserte blader fra i boxwood og bakken rundt den. Bruke soppmidler i boxwood å hjelpe kontroll patogener, og rydde opp i boxwood voksende området hver vår for å holde busk sunn.

Leafminers

Leafminers er små, grublike insekter som lever i bladene av en rekke planter, inkludert i boxwood. Leafminers hule i bladene og spise blad fra innsiden og ut. Fôring mønster av leafminers er ofte synlige på bladene seg tilstedeværelse årsakene hevet brune eller gule flekker eller blemmer til skjemaet i boxwood. Infestations er generelt liten nok at ingen kjemiske kontroll er nødvendig. Holde i boxwood beskjæres og dens voksende området fritt for ugress reduserer leafminer problemer.

Fungal Leaf Spot sykdommer

Fungal leaf spot sykdommer er knyttet til en rekke forskjellige patogener, og mange av dem har muligheten til å vokse på boxwoods. Sopp infisere planter i en rekke måter, fra luftbårne patogener som infisere i boxwood gjennom skader i bladene eller jord-basert sopp som får inn i anlegget gjennom sine røtter. Tilstedeværelsen av brune flekker på bladene på boxwood angir en fungal sykdommen. Fjern infiserte blader og spray i boxwood med en soppdreper å kontrollere spredningen av sykdommen.