Brune flekker på blader fra over-vanning

December 4

Vann er viktig for plantevekst, og kravet er forskjellig mellom arter og værforhold. Like planter er sannsynligvis vil lide fra utilstrekkelig vann, kan de også lide av høy fuktighet. Skade fra over-vanning resulterer i brune flekker på bladverket.

Identifikasjon

Høy fuktighet i jord forårsaker ofte røtter å starte absorbere mer vann enn nødvendig. Dette resulterer i en tilstand som kalles oedema. Når anlegget er ikke kan bruke denne vann eller svette det gjennom bladverket, begynner det å samle i anlegget celler, oppretter blemme som swellings.

Skade

Oedema er preget av utseendet på små, kork som blemmer på undersiden av løvverk. Over tid disse slå brun, hvit eller tan og hardner til vorte-lignende formasjoner. I tilfeller av alvorlig lidelse, veksten også sprer seg til blomster, stengler og petioles. Berørte bladverket gradvis gule droops og plante veksten avtar.

Kontroll

Unngå over-vanning planter, og prøver ikke å vokse i høy luftfuktighet og dårlig lys. Anlegget vann krav vanligvis redusere vinteren og vann beløpene må justeres tilsvarende. Plass planter vel å bedre ventilasjon.