Brune flekker på Aloe Vera planter

September 24

Med over 180 arter av aloe vokser aloe vera (Aloe barbadensis) i mange hjem som en houseplant eller kommersielt i tropiske og subtropiske områder. Selv om det stammer fra Afrika, sin historie strekker seg tilbake 6000 år som mange kulturer brukte den for en rekke sykdommer, nå spesielt som behandlinger for solbrenthet og kutt. Som de fleste planter er imidlertid aloe sykdommer og skadedyr, som noen ganger forårsaker brune flekker skjemaet på bladene.

Anlegget beskrivelse

Aloe vera, som er en saftig, produserer en klynge av kjøttfulle forlater foret med korte spines. I ørkenområder bærer aloe blomster våren. Bladene klynge rundt en center topp og vokse opp til 10 inches lang med flekker av lys grønn eller grå flekker. Disse blomstene se rør i form og form over lang stilk, som kan bli opptil 3 fot høy.

Vekstforhold

Aloe vera gjør sitt hjem i tørr, ørkenen forhold, blomstrende et sted der temperaturen ikke må fryses. Det er sol kjærlig og behov lys når dyrket som en houseplant; bare Vær sikker å oppbevare den ute av direkte sol. Ifølge University of Arizona forlengelsen, bør du vann aloe vera dypt sommeren men la jorda tørke mellom vanning, som overwatering vil føre til at røttene råtner.

Leaf flekker

Enten bakterier eller sopp forårsake blad og rustflekker skjemaet på en infisert aloe planten. Disse mørke flekker der vannet har stått på bladet, forårsaker det å råtne. Rust og leaf spot sjelden dreper en aloe planten, men i stedet gjengir det stygge.

Forebygging

Å ha en svekket eller usunn plante ups sjansene for at det vil kontrakt en sopp og bakterier som vil forårsake problemer for din aloe. Når vanning, være sikker vannet bunnen av anlegget i stedet for bladene. For å holde anlegget sunn, sørg for at det har rikelig med lys, god omløpet og lated utkjørt.

Solbrenthet

Angi en aloe vera plante for lenge i solen kan føre til bli solbrent og vise oransje eller mørke brune flekker. Disse stedene er forskjellig fra den våte ser de forårsaket av sopp og bakterier i at de vises som stiv, woodlike flekker. Når en aloe planten blir solbrent, interne vevet tørker opp og brune flekker på utsiden av bladene. Lyst, men ikke direkte sollys oppretter tilstrekkelig belysning for en innendørs aloe planten. Dersom solbrenthet flekker, flytte anlegget til et shadier sted.