Bruksområder for Salt & eddik

June 4

Bruksområder for Salt & eddik

Individuelt, er salt og eddik nyttig elementer i matlaging og rengjøring. Salt eller natriumklorid, forekommer naturlig i mange deler av verden som et mineral. Vanlig salt regnes av US Food and Drug Administration (FDA) et tilsetningsstoff, men har mange andre bruker også. Eddik er definert som en sur vin, laget av fermenting alkoholholdig væske, som brukes som et konserveringsmiddel, rengjøring agent eller condiment.

Bruksområder for Salt

Det er mange praktiske bruksområder for salt. For eksempel helle salt i en fettete panne og tørk den ren med et papirhåndkle, eller kan du helle salt på fettflekker i materialer. Skrubbe salt i flekken forsiktig og skyll før vask. Du kan også strø salt på oppkast og la det sitte i noen minutter før tørke den opp, da dette vil hjelpe nedskrive lukten. I tillegg er det mulig å rense et avløp ved å helle salt ned det og skylle den med varmt vann.

Bruksområder for eddik

Eddik er en utmerket skyllingsprosess agent. Prøv skylling håret med eddik etter vask fjerne produktet buildup, eller bruke den i oppvask vann når skylling av plater. Eddik blandet med vann og en dråpe eller to av oppvaskmiddel skaper et rengjøringsmiddel som kan brukes på gulv, porselen og benkeplater. Når baking, legge 1 ss. eddik til pastry dough å gjøre det flaky.

Kombinert Salt og eddik

Bland eddik, salt og varmt vann sammen for å skape en skrubbe agent som vil eliminere bakterier og fjerne flekker trygt. Du kan også opprette en lim som er like deler salt og eddik, med en myk, ren klut, polsk metaller, skyll den med kaldt vann og tørk den. Prøv å blande 2 ss. salt med 1/2 kopp med eddik og gni den inn i teppet flekker med en ren klut. Tillate løsningen å tørke og deretter vakuum.