Bruksområder for resirkulert plast beholderen

October 16

Bruksområder for resirkulert plast beholderen

Alle husholdninger som går gjennom mye melk, juice eller brus går også gjennom av plast beholderen. Disse flaskene kan resirkuleres. Men resirkulering er bare den siste delen av øko-dictum, "Reduser, gjenbruk, Recycle." Tar et signal fra andre handlingen, "bruke," er det flere måter å gjenbruke gamle gallon flasker rundt huset.

Fugl mater

Skjære hull i tre sider av flasken. Deretter skjære mindre hull under dem og kjøre treplugger gjennom så fugler har et sted å abbor. Fylle flasken med fuglefrø og henge den fra et tre gren.

Frøplante Planter

Skjær bunnen noen inches av flasken. POKE hull i bunnen for drenering og fyll den med jord og frø.

Anlegget markører

Skjær plast fra beholderen i strimler og trekanter. Skrive plante navn i permanent markør og stikke dem i hagen din jord å identifisere hver plante, frukt eller grønnsak.

Hage Scoop

Hvis beholderen har et håndtak, kuttet av nederst og til motsatt side av håndtaket for å gjøre en scoop for hagearbeid og yardwork.

Vekter

Fyll flasker med vann eller sand bruke som vekter for tarps, blomst netting, frost deksler og mer.

Klesklype Keeper

Skjære hull i flaske overfor håndtaket og henge den fra en klessnor. Fyll den med klyper å holde dem på ett sted.

Trakt

Skjær bunnen av flasken og bruke den som en trakt for tørket varer.

Jack O'Lantern

Klippe toppen av flasken, så slå det opp-ned og male det oransje, forlater områdene for øyne, nese og munn kulturens. Innlegge en lommelykt eller en liten lampe for en varig Jack O'Lantern.

Fryser effektivitet verktøyet

Hvis fryseren ikke har mye i det, fylle noen gallon flasker med vann og fryse dem. De tar opp ekstra plass, og fryseren slipper å arbeide så hardt for å holde det kaldt, spare energi og penger på strømregninga.