Bruksområder for Rake støping

January 25

Molding er utformingsfunksjonen oftest brukt til å aksent eller forbedre vegger, dører og Vinduer. Vanligvis plassert som en dekorativ trim rundt slike områder, molding er brukt for aldre og kommer i en rekke stiler og utførelser. Rake molding, også kalt solid crown molding, er en tradisjonell stil trim med en flat overkant som brukes ofte som en trim for kronen, Vinduer, dører og vegg design funksjoner.

Vinduet foringsrør

Rake molding kan brukes å tilfelle eller trimme rektangulære-stil Vinduer. Spesielle design stilen krever at hjørnene bli kjegleformede slik som å ha en sammenhengende blanding av sider. Riktig innrettet 45-graders vinkel kuttes i hver ende av nøyaktig målt molding bitene. Du kan også legge til rake molding eksisterende flate vindu trim. På grunn av stilen flat kanter av rake molding det fungerer best for å plassere langs ytterkanten av eksisterende flat trim.

Døren trimme

Denne stilen av molding kan også brukes til å klippe rektangulære døråpninger eller aksent eksisterende flat trim. Mitering teknikken vil også måtte bruke på de øverste to hjørnene av døråpning. De to nederste endene vil forbli flat og enten stoppe på gulvet eller på toppen av eksisterende hovedkortets. Ta hensyn til tykkelsen på baseboard og molding som du ikke ønsker å henge over og ser ut av sted.

Stol jernbane

Stol jernbane er en bruk for rake molding. Dette ser accenting et rom ved å dele veggene i delene, og er klassisk og transformere. Stol jernbane molding bør males på samme farge som resten av trim i rommet, vanligvis en eggeskall eller semi-gloss.

Hovedkort eller fots bord

Rake molding kan også brukes til å trimme eksisterende hovedkort og matche fargen også. Det fungerer best å bare male hele hovedkortets etter installere nye trim for å unngå eventuelle fargevariasjon. På grunn av flate toppkanten av rake molding, bør toppen av ditt baseboard være flat også så de vil matche. Hvis din base har en distribuert eller buede overkant så prøve bruker molding som en fot bord, snu den rundt slik flat kanten hviler på gulvet.

Kronen

Kronen er en vanlig måte å bruke rake molding. Plass flat toppkanten mot taket. Denne utformingsvalg legger klassisk eleganse til alle rom. Prøv å bruke en flat trim undersiden og anvende molding på topp, etterlot om lag 1/2 tommers av flat trim viser under. Dette lar deg øke størrelsen på molding, og når det er malt det ville ligne en solid stykke.