Bruksområder for Popcorn bokser

September 10

Bokser av popcorn, en av de mest populære gavene for jula, er velkommen på nesten alle gave utveksling. Hvis du har samlet en samling av popcorn bokser gjennom årene, ikke kaste årets tillegg ut---popcorn bokser kan gjenproduseres i hjemmet, legge til lagring og stil under og etter ferien.

Lagre julepynt

Delikate glass, pyntegjenstander, strenger av lys, ruller med tinsel---du får bildet. Juletema popcorn bokser gjøre utmerket lagring skuffer for mange av din ferie dekorasjoner. Bare husk at popcorn bokser skal lagres i et tørt område å hindre rust og bruke en permanent markør merke bunn eller lokk av bokser slik du aldri glemme hva elementer er i hvilke bokser.

Søppeldunker

I feriene erstatte din vanlig søppelbøtter hele hjem med dekorative popcorn bokser som legger litt ekstra julestemning til ditt rom. Bare linje bokser med små søppelsekker.

Paraply Bin

Corralling paraplyer er alltid en utfordring. Nytt popcorn bokser gjør stor paraply hyller, med litt arbeid. Bare spray innsiden og nederst i bokser med rust-proofing spraymaling, og du har en attraktiv paraply bin å sitte ved siden av døren. Husk å tørke regnvann ut av bunnen av din tinn regelmessig, og hvis du vil bruke din nye paraply bin året bare spraypaint utsiden å matche ditt innredning.

Pet næringen lagringen

Popcorn bokser gjør stor lagring skuffer for tørr pet mat og fuglen frø. Lett stort nok til en 5 til 7 pund bag av pet næringen, og enda større poser med fuglen frø, popcorn bokser er lagring som holder maten fersk--- og skadedyr (og pets) ut.

Veden Bin

Hvis du har en peis, finner du popcorn bokser være en lifesaver nær hjertet. Disse bokser er den perfekte størrelsen å holde kindling eller, hvis du bruker samlet aviser eller blader for kindling, koselig vinter scenene funnet på mange popcorn bokser gjøre attraktive gjemmesteder for "veden" som er ellers skjemmende.

Sy/Knitting lagring

Hvis du gjør håndarbeid som hekling og strikking quilting, kan du prøve å lagre prosjekter i popcorn bokser. Disse bokser er plass til større prosjekter, og de holder din håndarbeid ren, nær og diskret ut av syne. Lagre en med en ferie-tema for desember, og male et annet å matche ditt innredning for resten av året.