Bruksområder for plastrør beslag

October 2

Bruksområder for plastrør beslag

Kloakk linjer er laget av polyvinylklorid (PVC) eller akrylonitril butadien styren (ABS) hard plast, og vann kan gjøres fra klorerte polyvinylklorid (Irrigation). Alle tre typer rør gå sammen med beslag kalt koblinger. Ulike typer koblinger er tilgjengelig for hjelp i installasjonen av kloakk/vann-linjen.

Rette koblinger

Dette er den mest brukte typen kopling. Det ser ut som en liten sylinder. Formålet er å bare delta en pipe inndeling til en annen hvor delene rør må være i en kontinuerlig rett linje. Alle PVC og Irrigation pipe ledd krever bruk av både PVC primer og PVC sement, mens ABS ledd krever ABS sement men ingen primer.

Vinklet koblinger

Når en pipe delen må være koblet til en annen på en bestemt vinkel, er ulike vinklet koplingene tilgjengelig for å hjelpe med installasjonen. Tretti-, 45-, 60 og 90-graders vinklet kopling hjelp rørledninger reise rundt, over eller under eksisterende objekter, i tillegg til å opprette nødvendige graderinger, når det gjelder vannrette kloakk linjer.

T-koblinger

T-koblinger er i form av en "T" og brukes til to rørledninger. Hver ende av "T" har en åpning for røret til koble til. PVC og ABS "T" s, kan beinet være 90 grader til selve "T" eller på en annen vinkel, med 45 grader er den vanligste.

Endestykker

En Beskyttelseskappe brukes der eksisterende rørledning er skjære gjennom og avsperret. Endestykket ser ut som en rett kobling med ene stengt. Eventuelt kan endestykker sages senere fra røret slutten, og en ny eller fortsetter rørledning koblet på plass.