Bruksområder for Marine kryssfiner

December 27

Bruksområder for Marine kryssfiner

Marine kryssfiner brukes hovedsakelig i produksjon og konstruksjon av alle typer og størrelser av båter. Det er også tre valg for prosjekter som kan være svært utsatt for fuktighet fra miljø eller menneskeskapt kilder. Marine kryssfiner er best kjent for sin elastisitet til alle typer fuktighet inkludert dårlig værforhold.

Andre typer kryssfiner

Avhengig av prosjektet er mange typer kryssfiner tilgjengelig. Spesielle typer er tilgjengelig for fly bygging og en rekke karakterer i Gran og løvtre finnes for andre typer byggeprosjekter. Det finnes et stort antall kryssfiner typer inkluderer fly kryssfiner, Gran kryssfiner, løvtre og mer som brukes i spesifikke applikasjoner. Kryssfiner er populær i møbler bygging på grunn av sin enestående styrke og motstand mot sprengning, krymper og fordreining.

Grunnleggende kryssfiner konstruksjon

Kryssfiner er såkalt fordi det består av tynne tre lag kalt gass. For å gjøre det ferdige produktet sterk, er lagene limt sammen i 90-graders vinkler. Antall gass i et stykke kryssfiner er vanligvis et oddetall fordi fordreining er mindre sannsynlig hvis saldoen opprettholdes.

Marine kryssfiner konstruksjon

Marine kryssfiner konstruksjon er unik og overlegen utvendig klasse og behandlet kryssfiner. I motsetning til behandlet kryssfiner har marine kryssfiner ingen tomrom i sitt lag; full lagene er limt sammen. Lim brukes i marine kryssfiner beskytter den fra forfall og insekter; behandlet kryssfiner lim er bare motstandsdyktige mot insekter.

Typer av tre brukes for Marine kryssfiner

Tre av cedar, cypress, Gran, australske eukalyptus, Douglas fir og longleaf gul furutrær brukes i produksjon av marine kryssfiner. Typen som ble brukt for store, tunge båter er laget av sypresser, australske eukalyptus, Douglas fir og lang blad gul furu. Mindre og lettere båter er oftest laget av marine kryssfiner laget fra cedar og Gran.

Marine kryssfiner kostnader

Selv om marine kryssfiner er vanligvis to til tre ganger prisen av utvendig klasse kryssfiner, kjøpe de fleste byggherrer fortsatt basert på holdbarheten. Siden det er gratis interiør tomrom mellom lag vanlig i andre typer og karakterer av kryssfiner, er holdbarheten langt bedre enn de andre karakterene. Atmosfærisk fuktighet opprettet av interiøret tomrom i andre karakterer årsaker kryssfinér til råtne fra innsiden og ut i 10 til 20 år. Marine kryssfiner er nesten immune mot denne forfall basert på måten sin gass er limt sammen.