Bruksområder for Lestoil

October 25

Lestoil er en husholdning renere produsert av Clorox Company. Det er vanlig å rydde og nøytralisere fet utslipp og spatters fra en rekke stoffer og tjenester. Fordi Lestoil er konsentrert, trenger du bare litt om gangen. Det er imidlertid viktig å merke Lestoil har en sterk furu og petroleum lukt. Være forsiktig når du bruker dette renere på porøse stoffer og overflater som lukten ikke kan komme ut.

Aktive ingredienser

Lestoils aktive ingredienser inkluderer furuolje, som brukes for både rengjøring og duft egenskaper; natriumhydroksid, en kaustisk alkaliske i visse såper; og Stoddard løsemiddel, en organisk, parafin-baserte løsemiddel brukt maling. Lestoil inneholder ikke klor. Holde Lestoil unna barn og kjæledyr. Bruk på en ansvarlig måte og aldri blande med andre rensemidler.

Der hvor å Purchse Lestoil

Lestoil er ikke solgt overalt. Mens noen hardware butikker og supermarkeder selger Lestoil, er det mye lettere å finne på nettet. Bestille Lestoil av saken kan hjelpe dekke fraktkostnader, men Lestoil er konsentrert og vil vare lenge. Lestoils holdbarheten er 18 måneder.

Lestoil for husholdninger rengjøring

Lestoil er best kjent for sin evne til å fjerne fett flekker fra en rekke overflater. For å rengjøre tellere, noen skap, gulv, vegger og andre godkjent overflater, følg instruksjonene på flasken. Hell Lestoil i en bøtte med vann og bruk en svamp eller tørke for å rengjøre området. Lestoil anbefales ikke for glass eller tregulv. Bruke oftere, fortynne Lestoil i en sprayflaske fylt med vann. Du kan bruke Lestoil kjøkken søl, tørke vegger og rengjøre fettete carpet flekker.

Lestoil i garasjen og Workshop

Lestoil kan brukes til en rekke oppgaver i workshops og garasjen. Nyt pensler i en container fylt med Lestoil å fjerne maling og myke bust. Full styrke Lestoil kan brukes som en garasje gulv skrubb fjerne fett og olje flekker fra betong. Bil buffs også bruke Lestoil for å rense motorer og andre områder i og rundt sine biler. Prep vegger for maleri av rengjøring med Lestoil først.

Lestoil for Klesvask

Ufortynnet Lestoil kan brukes som en forbehandling for fett flekker på klær; Hell direkte på området fornærmende og la sitte i 10 til 20 minutter. Lestoil rett i vaskemaskinen vil rense en kraftig Last på Klesvask. Lestoil er også en kraftig møbeltrekk renere og kan brukes til å fjerne flekker fra sofaer og stoler. Alltid teste et skjult område først for å sikre at det er ingen negativ reaksjon.

Andre bruksområder for Lestoil

Lestoil har andre bruker. Det kan brukes å fjerne tyggis fra klær, møbler og hår, og det kan brukes ufortynnet for å fjerne lim etterlatt av klistremerker og lime. Lestoil fjerner også tjære fra hendene, klær og mange overflater.