Bruksområder for kirsebærtrær

January 18

Kirsebærtre er en del av amerikansk mytologi: George Washington hakket en ned for å lære oss alle verdien av å fortelle sannheten, og vi alle vokser opp håper at livet blir så hyggelig som en kurv med kirsebær. Men kirsebærtre har mange konkrete bruksområder, for---like varierte som landskapsforming, ernæring, medisin og trearbeid.

Ornamenter

Kirsebærtrær er vakre prydplanter for kunstnerisk landskapsarbeid. Avhengig av variasjon, kan kirsebærtre variere fra en diminutiv seks fot høye til en ruvende 30 fot. Dypt rødbrun bark og mørk-grønne blader er treet en standout året; Det er imidlertid våren når trærne virkelig bli noe spesielt, blomstrende med delikat hvit, rosa eller lyse gule blomster. Det er flere tradisjonelle japanske sanger---sammen med utallige haiku---skrevet til ære for herlig, kronblad-rik opptog av Kirsebærblomster sesongen.

Ernæring

Alle er kjent med frukt som kirsebærtre får sitt navn. Disse lyse rødt (eller noen ganger gule, avhengig av sorten) langstilkede steinfrukter er best spist fersk fra treet. Moreller er en rik kilde av mineraler, bærer kalium, mangan, magnesium, kobber, kalsium, jern og fosfor. De er også en stor kilde til vitamin C, K og B6, samt thiamin, riboflavin og Pantotensyre. De har den ekstra fordelene av å være lav i kalorier og høy i kostfiber.

Medisin

Herbalists bruke kirsebærtre bark og ekstra for å behandle en rekke klager. De bruker deler av anlegget å redusere leddgikt smerte, helbrede gikt, abate hodepine, adresse lunge bekymringer som bronkitt og astma og lindre kronisk diaré. Pigment som gjør kirsebær røde, er kalt anthocyanin, en potent antioksidant som oppmuntrer kollagenproduksjonen i huden i tandem med vitamin C også tilstede i frukt. Kirsebær juice inneholder immun-styrke melatonin, som også hjelper til å regulere Dvale/vekke syklusen.

Trebearbeiding

Vakre tre av kirsebærtre, dyp rød farge, naturlig glans og fine korn, er en favoritt materiale av snekkere over hele verden. Det er en hard, sterk nok til å bruke mote verktøyet håndtak. En av de mest populære møbler woods i USA, kirsebær treet brukes av håndverkere og bulk programvareprodusenter. Det er holdbart nok til å gjøre det et godt valg for daglige kamper som skap, men det er også attraktivt nok til å være sculpted i kunst stykker, musikkinstrumenter, leker, rør og båt interiors.

Historie

Kirsebærtrær opprinnelig kommer fra Japan, og amerikanske reiseforfatter Eliza Ruhamah Scidmore er kreditert med å bringe trær til USA. I 1885 sørget hun for den japanske regjeringen å sende kirsebærtrær skal plantes langs Potomac-elven i Washington, DC Trærne endelig kommet i 1912 - alle 3000 av dem. President Tafts kone, Helen, plantet de to første kirsebærtrær sammen med kona til den japanske ambassadøren. Om 150 av opprinnelige trærne er fortsatt i live.