Bruksområder for Hydrogen Dioxide

January 11

Hydrogen dioksid, mer kjent som hydrogenperoksid, brukes i bleking, desinfiserende, oksiderende, antiseptisk og drivstoff. Hydrogenperoksid er lett tilgjengelig på alle butikker som bærer legemiddelprodukter, og er også vanligvis finnes i rengjøringsmidler. Oppdaget i 1818 av Louis-Jacques Thenard, en fransk kjemiker, det er en klar til blå væske som kommer i styrker mellom relativt harmløs husholdning nivåer industriell styrke, som kan være svært dødelige.

Hår bleking

På seks prosent styrke, er hydrogenperoksid blandet med ammoniakk å bleke hår. Løsningen er blandet sammen under ett minutt før håret. Det er deretter malt på håret med en plast pensel på hver lås, hvoretter låsen på håret er innpakket i folie. Løsningen er vasket håret etter bare to minutter; ellers vil det gjøre håret sprøtt og falle ut. På seks prosent, kan hydrogen peroxide også brenne hodebunnen hvis igjen på lenge.

Desinfiserende og antiseptisk

Hydrogenperoksid kan kjøpes for hjemmet tre prosent styrke. Den kan brukes som desinfeksjonsmiddel og antiseptisk på mindre kutt. Det forhindrer infeksjon av infusjonen oksygen rundt kuttet og hindre de anaerob bakteriene fra vokser rundt kuttet. Infiserte kutt kan være badet i hydrogenperoksid å fjerne bakterien som forårsaker infeksjonen. Kuttet må være neddykket i hydrogenperoksid å arbeide, og generelt må holde i hydrogenperoksid bobler stopper. Dette, selvfølgelig, stikk noen slik du bruker den. Hydrogenperoksid bør ikke brukes på dyp eller alvorlige sår. i stedet oppsøke lege så snart som mulig.

Gøy vitenskap eksperiment

Kalt elefant tannkrem av noen, Kombiner fire unser hydrogenperoksid med to unser flytende såpe i en tom brus flaske. I en bolle, kombinere gjær og varmt vann. Etter fem minutter, hell gjær og vann til brus flaske. Hydrogenperoksid begynner å bryte ned--dvs bli vann og oksygen - med en svært rask hastighet. Fordi det skjer så fort, vil såpe blande med vann og oksygen til å opprette skum som vokser og tuter ut av flasken som noen klemme en tube med tannkrem.

Hushold Cleaner

Hydrogenperoksid kan brukes å rengjøre ulike overflater i huset. Du kan sette tre prosent hydrogen i en sprayflaske og bruke den som en overflate renere for windows og benkeplater. For gulv må du bland en kopp 35 prosent Hydrogenperoksid med en gallon varmt vann. Du kan bruke tre prosent i etasjene av bare sprøyting på gulvet, deretter tørke med kaldt vann.

Rent bad, spray på tre prosent Hydrogenperoksid og la det sitte i noen minutter, deretter skrubbe den av med varmt vann.