Bruksområder for Apple Tree Suckers

June 7

Suckers er energisk voksende vegetative skuddene ofte funnet på bunnen av en podet epletreet eller i skrittet av en gren. Disse suckers---aptly benevnt---renne næringsstoffer fra treet som ellers ville ha brukt for frukt produksjon. Du må beskjære suckers tidlig i sesongen som de synes å holde epletreet i god helse. Disse trestykker apple har ulike bruksområder.

Røyking tre

Skjær sugekoppene i 12-tommers seksjoner og pakke dem sammen. Binde 6-tommers bunter sammen med noen bomull streng eller hamp, og tørke dem i en bod eller garasje. De vil formidle en pent flavored røyk vil neste svinekjøtt steke eller røkt kylling.

Veden

Opprette like bunter som beskrevet i del 1 for starter branner i din peis. De tynne snitt fange brann raskt og brenner varmt---perfekt for å få større logger startet. Oppbevar dem i det samme området hvor du lagrer dine ved slik de tørker over resten av sesongen.

Stooling

Bruke sugekoppene for å produsere nye rootstock. Dette er en prosess som kalles stooling, der du lure sucker til å tro det begravet i bakken av spuntveggstål jord rundt sin base. Etter flere uker, trekke jord tilbake for å se hvis sucker har utviklet røtter. Skjær sucker fra treet nedenfor røttene og plante den umiddelbart på samme nivå.

Rustikk kurv

Stripe sugekoppene til alle deres vekst slik at du har glatt, rette pinner. Nyt den rensede suckers i en bøtte med vann med andre rett deler av tilbehør fra epletreet. Etter et par dager av soaking, prøve surring grenene sammen for å lage en rustikk kurv eller en høst krans. Se avsnittet ressurser for veibeskrivelse.