Bruksområder for Agave sirup

November 16

Bruksområder for Agave sirup

Agave anlegget inneholder en søt, gule juice som når gjæret forvandlet til tequila. Alternativt kan agave juice eller nektar brukes unfermented for å blidgjøre en rekke retter og drinker. Denne nektar eller sirup har som det ofte kalles 90 prosent av fruktose, som gjør det søtere enn sukker. Et ideelt alternativ for de som er diabetiker, har lav glycemic problemer eller for de som bare ønsker å redusere sine sukkerinntak, agave sirup fungerer som dynamisk sukker erstatning.

Alkoholfrie drinker

Bruk dette lys sirup for å blidgjøre din varme og kalde drikker. Legg en teskje eller to til varm te og kaffe på kalde dager. Rør agave sirup i hjemmelaget brus, is te, slushies og frukt punch å kjøle deg ned på varme dager. Agave sirup er en og en halv ganger søtere enn ordinære tabellen sukker, så bruk sirup sparsomt til du får en smak for hva du liker. Pass på å grundig blande din drikker å oppløse den søte smaken gjennom din drikke.

Alkoholholdige drikker

Lage den perfekte granita margarita av blanding tequila, agave sirup, sitronsaft og lime juice sammen for en etter arbeidet cocktail. Fryse av sitron eller lime juice, 2 oz med agave sirup og 6 oz. vann med klype salt i en grunn panne. La det fryse for en time og oppløsningen iskrystallene. Fryse før den har en slaps konsistens. Fyll et glass halvveis med granita blandingen. Legg 3 oz. Tequila og av brus is og pout inn i glasset. Bland alt sammen og pynt med en lime skive.

Frokost

Ta ut den kornete teksturen i frokost smoothies ved bytte sukker for agave sirup. Bland i små mengder av sirup å blidgjøre frukt eller protein drinker. Kle opp din varm eller kald frokostblanding med litt agave sirup. Prøv å bruke en oransje sirup over pannekaker og vafler for en liten karamell eller lønn smak. Flavored agave sirup som amaretto, hasselnøtt eller vanilje kan blidgjøre og smaken tørt frokost mat.

Bakervarer

Denne delikate nektar er søtere enn hvitt sukker, må være forsiktig når du gjør endringer. Blidgjøre kakene, pai fylling, cookies og mer med 2/3 kopp agave nektar for hver 1 kopp sukker. Det er en væske, redusere andre væsker i oppskriften din av 1/4 til 1/3 av en kopp. Eksperimentere med lys eller gult graderinger av agave sirup å se hva smaker nytte bakervarer oppskriftene.