Bruksanvisningene for makt avløp slange

February 4

Tett drainpipes eller kloakk rør kan være så dårlig blokkert opp at ingen mengden anstrengelse med en stempelholderen vil løse problemet. Hvis du ikke er klar til å ringe i en rørlegger og kjøre opp en reparasjon regning, kan arbeider en drevet avløp slange inn i røret løse problemet. Dette verktøyet består av en roterende metall kjerne i en fleksibel boliger. En skrue på slutten av metall kjernen viser raskt for å skjære gjennom det tette materialet. Noen drevet slange avløp er utstyrt med egen motor, mens andre koble til en elektrisk drill.

Instruksjoner

•Skyv kvernen slutten av avløpet slange inn i røret og lede det nedover til du møter motstand. Bruk arbeidshansker for å holde hendene ut av rotet.

•Sett den andre enden til chuck på din elektrisk drill hvis du ikke har en slange med sin egen motor. Drei chuck klokken på drill låse slangen motorverktøyet.

•Still motor retning fremover eller med klokken, hvis du bruker en power drill. Trykk forsiktig på slangen å tvinge det gjennom tresko, hjelper kvernen hogge gjennom hindringen. Bruk verktøyet med en moderat hastighet for å unngå skade rørene.

•Stop slangen når du kan føle det har presset gjennom den tette og lysbilder lett. Når slangen kommer til en fullstendig stopp, Still motor til "Omvendt" tilbake kvernen og fjerne slangen fra datakanalen.