Bruker for OxiClean

February 23

Bruker for OxiClean

OxiClean er et allsidig produkt som bruker oksygen for å rengjøre. En utmerket flekkfjerner, OxiClean har mange andre bruker foruten å være en klesvask agent. OxiClean er ikke dårlig for miljøet og kan brukes på en rekke stoffer og materialer, perfekt å ha omkring huset når en flekk skjer eller noe må sprucing opp. OxiClean kan kjøpes i de fleste forhandlere i delen Klesvask produkter.

Klesvask

OxiClean er kjent for å være en flekkfjerner. Legge til en scoop til tøyet (sammen med vaskemiddel) strøm ut vanskelig å rengjøre flekker som gress, skitten, sjokolade eller vin. OxiClean er også farge trygt og klor gratis, så du trenger ikke å bekymre seg om den ødeleggende klær.

Flis og Grout

OxiClean kan skjære gjennom fliser og fugemasse flekker. Følg instruksjonene for å lage en blanding av OxiClean og vann i en sprayflaske. Spray på vanskelige flekker, la sitte i noen minutter, deretter scrub og skyll.

Tepper og møbeltrekk

Anvisningene pakke å blande en flaske flekkfjerner i en sprayflaske. Spray på teppet flekker eller flekker på sofaer eller andre polstrede kan vaskes overflater. Gni flekken og vente i fem minutter; Bruk et håndkle til å pletten det meste av produktet bort og la overflaten tørke.

Utendørs bruk

OxiClean kan brukes til mange utenfor elementer. Fjerne flekker fra utenfor møbler, uferdige tre dekk, basseng fliser og selv betong. Bland en generell flekk fjerne løsningen etter anvisningen på pakken og spray den på, skrubbing i gjenstridige flekker. La OxiClean sitte i 30 minutter og skyll godt.