Bruker for dobbeltsidig Tape

November 23

Dobbeltsidig tape ble opprinnelig brukt under andre Verdenskrig som sealer og isolator. I 1996, ble flyttbare dobbeltsidig tape introdusert. Dette skapte et mer allsidig produkt som var nyttig for husholdningenes hverdagsoppgaver og utover. Dobbeltsidig tape brukes nå av alle fra fagfolk til studenter. Dobbeltsidig tape er en oppfinnelse som holder folks liv skreddersydd og organisert.

Festing kvinners klær

Stylister bære ofte dobbeltsidig tape i deres "mote beredskap" kits. Dobbeltsidig tape kan fikse en fallen hemline eller holde en bluse fra gapende åpen. Flyttbare dobbeltsidig tape er trygt å bruke på nakne hud for å holde lav-kutt topper på plass eller sikre undertøy. Dobbeltsidig tape laget spesielt for kontakt med stoff og huden er tilgjengelig på mange klær butikker. Det er vanligvis referert til som "mote tape" eller "undertøy tape" og kommer i klart og kjøtt-tone varianter.

Møbler

Dobbeltsidig tape er holdbar nok for bruk på møbler. Gardiner og gardiner holdes på plass med dobbeltsidig tape. For å oppnå ulike utseende, brukes tape folder som skal holdes på plass. Falne hems på sofaer eller stoler er teipet. Rippede sømmer på puter er midlertidig anbefales ved å holde sømmen stengt med en dobbeltsidig tape. Ødelagt dekorasjoner og aksent stykker holdes sammen med små biter av tape.

Kunst og bilde hengende

Dobbeltsidig tape er bra å ha på hånden når beslutter hvor å henge bilder eller kunst. Lage en papir mal av alle bildene du vil henge og holde det til veggen med dobbeltsidig tape. På denne måten kan du flytte feltene papir forhåndsvise overflødig før avslutning faktiske bildene. Industriell styrke dobbeltsidig tape på et håndverk eller jernvarehandel og sterk nok til å holde opp bilder. Dette er godt alternativ for studenter eller leietakere fordi båndet er flyttbar og ikke etterlate merker på veggen.

Skrap Booking

Skrap bøker krønike hendelser i menneskers liv. Men er det noen av elementene for dyrebart lime ned. Historiske bilder kan bli ødelagt av kjemikaliene i lim. Lim også defaces og devaluerer medaljer eller gjesteopptredener. Flyttbare dobbeltsidig tape brukes til å holde disse elementene i en utklippsbok uten skade deres verdi eller forårsaker dem til å svekkes. Dobbeltsidig tape brukes også til å lage en 3D-effekt ved å heve kantlinjer og uthevingsfarger utenfor siden.