Bruke trær til å stanse jorderosjon

December 12

Bruke trær til å stanse jorderosjon

På en liten skala frarøver jorderosjon eiendommen i jordsmonnet som er bra for planting. På en større skala forårsaker jorderosjon en rekke miljøspørsmål, inkludert vannforurensning og jordskred. Hvis du har et problem med jorderosjon på eiendommen din, bør du ta uansett trinnene for å hindre erosjon og holde topsoil på plass. Plante trær rundt eiendommen din er en måte å stoppe dette erosjon av jordsmonnet. Røttene av trær suge opp overflødig vann, forhindrer den fra å kjøre over landet, og stammene av trær gir naturlige hindringer til rennende vann.

Instruksjoner

•Plant trær helst på eiendommen hvor erosjon utgjør en større trussel mot topsoil. Dette inkluderer bakkene og åpne områder med ingen strukturer eller andre hindringer for å blokkere for vinden.

•Plasser trær rundt områder av landskapet der jordsmonnet er det mest grunnleggende. Dette inkluderer områder av landet hvor du ønsker å plante en grønnsak eller blomsterhage eller opprettholde andre typer planteliv. Hvis du har flere busker og andre planter i klynger, kan disse hjelpe beholde topsoil og hindre erosjon som trær, så du sannsynligvis ikke trenger å plante trær i disse områdene.

•Lag en barriere trær rundt omkretsen av din til å forhindre at vind og regn skimming jordsmonnet. Disse trærne fungere som en total windbreak, skjerming hele eiendommen fra vind vindkast og hindre jord fra running av landet rundt omkretsen.

•Still en komplett linje av trær i din eiendom, som bakker og skråninger, der vann avrenning er spesielt sannsynlig eller vind er utbredt. Plante trær bare langt nok fra hverandre for å tillate utvidelse av trærne kroner og rotsystem. Når kjøper trær blokkere vinden, må du velge eviggrønne trær, som holder sine løvverk hele året.

•Få trær for plante som har allerede vokst til 5 eller 6 fot slik at de kan raskt etablere røtter og begynne å stoppe jorderosjon på eiendommen. For hvert tre som du vil plante, bruker du en spade til å grave hull omtrent fire ganger bredden på roten ballen og plassere treet til et dyp hvor toppen av rotsystemet ligger rett under bakken er overflaten. Alltid vann et tre umiddelbart etter planting den og bruke et lett lag mulch rundt rot ballen, begynner 6 inches fra bagasjerommet.

•Stasjon påler i bakken rundt alle tre som ikke stå på egne. Wire treet til innsatsen å holde det oppreist til røttene etablere og til treet står uten støtte.