Bruke Swiffers på tregulv

September 7

Bruke Swiffers på tregulv

Swiffer produserer en rekke lette gulvet rengjøring elementer som er sikker for bruk på tregulv. Dette eliminerer behovet for rotete rengjøring forsyninger som en støv-pan og kost eller mopp og bøtte. Swiffer elementer er laget av myk klut som ikke vil ripe hard, mens elementer som bruker vann og damp til å rense vil redusere mengden av vann som brukes, hindrer over metning i tregulv som fører til flekker og buckling tre.

Instruksjoner

•Bruk en Swiffer feie i stedet for din kosten eller støv mopp. Feiemaskinen er dekket av en stripe av myk klut med lange håndtak som lar deg rengjøre gulvene som du ville med en støv mopp, som materialet samler og fanger støv og små partikler.

•Bruk en Swiffer SweeperVac for tunge jord, brødsmuler og søl som du vil bruke en støvsuger for å samle. SweeperVac er lette og har ikke en beater bar, slik at du kan rengjøre gulvene uten risiko for avlysning løvtre eller forårsaker innrykk merker. Bare koble til SweeperVac, trykk på bryteren på toppen av håndtaket og samle smuler og søl med letthet.

•Rengjør hardvedgulv etasjer grundig med en Swiffer WetJet. Dette er en liten rengjøring enhet som bruker varmt vann og damp til å løfte flekker og drepe bakterier, mens de høye temperaturene av damp vil raskt fordampe vannet, forlate en ren, desinfiseres etasje uten risiko for vann metning. Bare fyll WetJet med vann til påfyllingsstreken, skrur på maskinen, la steam utvikle, deretter kjører dampen renere over gulvet som en støvsuger.