Bruke skiver og bolter

March 12

Bruke skiver og bolter

Hvis du har noen gang fast noe, har du sannsynligvis vant skiver og bolter. De stramme og sikre rettferdig om alt, fra tre bjelker å dynamoer. Skiver og bolter synes å være enkel, men folk misbruke ofte den. Å få det meste ut av skiver og bolter og gjøre hver bolt tilkobling sikrere, er det lurt å lære å bruke dem riktig. Hver har en bestemt funksjon og bør brukes akkurat som den skal.

Instruksjoner

•Size bolten til senterhullet. Kontrollere riktig størrelsen til senterhullet gjennom dokumentasjonen fra produsenten, så finner riktig bolten størrelse til det hullet. Hvis hullet ikke angir en diameter, størrelse prøve forskjellige bolter til en passer perfekt i hullet.

•Size skive til bolten. Vaskemaskinen passer rundt akselen bolt og lysbilder helt opp til bolten hodet. Ingen friksjon burde eksistere mellom vaskemaskin og bolt.

•Sett bolten inn i vaskeren først, skyv skrue og mutter på senterhullet. Når bolten er koblet i hullet, kan du begynne å snu hodet til bolten ved hjelp av passende størrelse skiftenøkkelen. Stramme bolten ned til washer til hodet kontakter vaskemaskinen.

•Stram bolten med en momentnøkkel, hvis angitt i installasjonen. Plasser momentnøkkel over hodet av bolten, og slå den før momentnøkkel dukker og gir deg en lesning. Når lesing samsvarer med riktig dreiemoment kreves for deres forsamling, er skrue og mutter riktig strammet.

Tips og advarsler

  • Velg riktig bolt materialet for jobben. Bolt er materialer og standarder oppført på bolten hodet. Tall under produsent betegnelsen notere ASTM kodene bolten overholder.
  • De fleste bolter på Biltema er laget av rustfritt stål eller galvanisert stål. Bruk bolter galvanisert stål for utendørs prosjekter. Stål bolter brukes til innendørs prosjekter.