Bruke resirkulert materiale til å bygge opp hagen senger

August 15

Bruke resirkulert materiale til å bygge opp hagen senger

Hevet bed hagearbeid fjerner mange av problemene med konvensjonelle rad hager som du kan fylle dem med et ideelt voksende medium som Luke gratis. Det er enklere å plante, Luke, vann og høste et hevet sengen hage. Ikke rart de er så populært! Siden brukt løvtre paller er lett tilgjengelig og kan ofte bli lurt gratis, er de en fin måte å scrounge tre for bruk i opp senger. Her er en enkel måte å konvertere frakt paller til nyttig og attraktivt hevet senger.

Instruksjoner

Bygge et hevet sengen paller

•Spør feed og pet levere butikker, Aviser, kjøpmenn, oppussing butikker, fabrikker, byggherrer og møbler butikker for tillatelse til å ta sine tomme paller og en 4 x 4 trelast de har liggende rundt.

•Før haling alt, sørg løvtre ikke er trykkbehandlet (insekter og sopp behandlet tre blir grønn eller gul).

•Break ned paller ved å skille slats fra stringere samtidig ta vare ikke å skade tre. Du kan gjøre dette ved boring ut spiker hoder og nysgjerrige eller hamring slats stringere eller med en sawzall, stikksag eller skilsaw for å skjære gjennom neglene hvor de legger til stringere.

•Bruk et målebånd og sammensatte spisst så kutte 4 x 4 innlegg materialet i arbeidsmengden 16 inch lengder nødvendig for hevet senger.

•Lag en punkt i en ende av hver post ved å bruke et målebånd og kombinasjon square for å tegne en linje rundt omkretsen seks inches opp fra en ende og klippe på en 30 graders vinkel fra denne linje på slutten av innlegget på alle fire sidene med din sammensatte spisst så.

•Sørg langsiden av to slats med flat slutten av et innlegg i en 90 graders rumpe felles og spiker eller skru dem til innlegget.

•Continue festing innleggene til slats på samme måte til du har en firkantet ramme med et innlegg knyttet på hver i hjørnet.

•Lay den lange kanten av neste sett med fire slats mot fire første og legge dem til innlegg på samme måte.

•Lay den lange kanten av de siste fire slats mot andre sett med fire og feste dem til innleggene.

•Du bør ende opp med en fire fots firkantet ramme med tre slats på hver side og en skjerpet innlegget strekker under hver i hjørnet.

Tips og advarsler

  • Sedertre eller sypress tre paller er ideelle siden de er mindre utsatt for råtner. Bruk negler for en rask og enkel jobb eller skruer hvis du sterkere, mer langvarig ledd. Bruke spiker i stedet for en spiker punch å drive ut innebygde negler (en nagle sette er mindre sannsynlig å bli sittende fast eller bøye). Et par av tvingen grep kan festet til en hodeløse spiker og presset ned å snu den ut av skogen. Tre løs hvor ledningen fra makten verktøyet er koblet til din skjøteledning å unngå uhell koble deg selv.
  • Bruk vernebriller for å beskytte deg mot flygende rusk. Bruk arbeidshansker for å beskytte hendene fra Splinter og skarpe negler. Bruk en støvmaske når du klipper ut eller sand trykkbehandlet tre. Aldri sette deg rett overfor et sted der du er spikerslag, skru eller kutte.