Bruke Miracle-Gro i en Orto sprøyta

May 6

Bruke Miracle-Gro i en Orto sprøyta

Scotts selskapet produserer en komplett linje av plen og hage produkter, inkludert Orto hage sprøyter. Funksjoner inkluderer en innebygd spray slange, programmet wand og tommelfinger-opererte kontroll ventil med et innebygd filter. Tanken størrelser er en eller to gallon. Mens Orto sprøyter brukes vanligvis for å bruke weedkiller, kan du blande Miracle-Gro gjødsel med vann feed grønnsaker, blomster, planter, trær og busker. Miracle-Gro, også produsert av Scotts, er designet for å produsere større og sunnere blomster og grønnsaker.

Instruksjoner

•Rengjør sprøyta tank grundig, spesielt hvis weedkiller ble brukt i Orto sprøyta. Skyv sprøyta pumpe håndtaket alle vei inn, vri til stillingen merket "B" og heis ut pumpen.

•Legg en SS. ammoniakk eller TS renere og 1/2-gallon av vann i åpne tanken. Erstatte pumpen i tanken og vri det med klokken på plass. Pumpe sprøyta fem eller seks ganger, deretter trykker på avtrekkeren for å spray løsningen i en container eller på en trygg overflate. Sprøyta er nå ren og klar til bruk.

•Trekk ut pumpe håndtaket igjen. Legge til en SS. Miracle-Gro plante mat pulver for hver gallon av vann helles i akvariet, etter etiketten instruksjonene på emballasjen. Ikke Fyll på sprøyta utover "Max Fill linje."

•Bytt pumpen i tanken med urviseren på plass. Pressurize tanken ved å pumpe sprøyta før det er vanskelig å pumpe. For en grov spray, bruk færre strøk. For en fin tåke eller lang strøm, kan du bruke flere slag for å øke trykket i tanken. Skru munnstykket for fin tåke og løsne det en komplett tur til en grov eller langtrekkende spray.

•Start sprøyta opp ned og direkte munnstykket fra deg mot jorden rundt planter i hagen din. Avhengig av modell, enten klem hendelen eller trykk på knappen for å bruke gjødsel, la luften flykte fra inne i tanken.

•Vri sprøyta høyre-side opp, sakte skru pumpen fra akvariet og fjerne den. Fylle på tanken med flere Miracle-Gro løsning eller skyll grundig med vann å feilfri.

Tips og advarsler

  • Bruke Miracle-Gro hver syv til 15 dager jorden rundt grønnsaker. Scotts anbefaler bruk av en kopp løsning per plante. Som planter vokser, øke mengden av Miracle-Gro til en gallon. For større områder, spray i ca 10 til 15 sekunder per stor plante.
  • Som Miracle-Gro har noen risiko for mennesker eller dyr, kast riktig, etter anvisningen på etiketten.