Bruke kobber sulfat til å behandle kloakk linjer

June 2

Kloakk linje problemene kan forårsake massiv hodepine og en ubehagelig Oppryddingsjobb. Mens fullt ut stans krever en behøve rørlegger, kan en svak kloakken linjen være forårsaket av treet rot infiltrasjon, spesielt i tørr eller tørke forhold. Trerøtter ser for den enkleste kilden til vann og kloakk linjer gi en klar kilde til vann og organisk materiale. Små sprekker i røret er alt som trengs for røttene å trenge. Jo raskere håndtere du infiltrasjon jo bedre, siden reparasjon og skifte kloakk linjer kan være dyrt og svært forstyrrende. Kobber sulfat dreper trerøtter uten å drepe treet eller andre planter.

Instruksjoner

•Fyll to pounds av kobber sulfat i toalettet, en halv kopp om gangen, rødme mellom tillegg. Ikke hell den i vask eller badekar avløp, det vil skade tynn metall rør som kobler til avløpet.

•Tillat siste halvparten å sitte i toalettet over natten før spyling om morgenen.

•Gjenta denne gang per sesong å holde linjene klare og unngå problemer.

•Plasser cooper sulfate rundt roten infiltrasjon punktet å motvirke fremtidige akselerere veksten til området.

•Determine plassering og dybden på kloakk linjer. Gå til kommunale helse avdeling eller offentlig vann og kloakk avdeling og få en kopi av kartet som lokaliserer i kloakken linjen på eiendommen. Du kan også leie en kloakk selskapet bruker et endoskop å finne og tilordne linjen og finne der røttene har infiltrert.

•Drill 2 1/2-tommers hull i bakken over infiltrasjon spot med en jorden skrue, stoppe om to fot over røret. Legg et stykke 1 1/2 tommers diameter PVC rør med en cap på den ene enden ned hull og kutt det flush til bakken under gress-linjen.

•Fjern lokket og hell kobber sulfat ned røret til det er halv fylt, og så helle varmt vann til toppen av røret. Blandingen vil sakte sive inn i bakken.

•Gjenta denne alle seks fot eller så langs roten av treet, for omfattende roten problemer. Sørg for å kartlegge hvor disse rørene ligger for fremtidig referanse. Sett kobber sulfat og varmt vann i rørene sesongen.

Tips og advarsler

  • Vurder å bruke et produkt med dichlobenil i stedet for kobber sulfat, som RootX eller Roebics skummende rot renere, som sies å være så effektiv som kobber sulfat, men ikke utgjør en helserisiko for vannforsyning.
  • Før boring i alle din gårdsplass, kontroller at det finnes ingen nytte linjer i området. Din verktøyet selskapets kontorer eller kart levert til deg ved lukking hjelper deg å finne disse linjene.