Bruke klor i badestamper

May 22

Bruke klor i badestamper

Spa og badekar er som svømmebasseng inne det de nød klor for å kontrollere nivået av alger og bakterier i dem. Klor slipper noen av oksygen på molekylene, som deretter dreper organismene for å hindre dem fra å vokse i vannet. Det er viktig å opprettholde riktig mengde klor i din badestamp fordi hvis nivået er for lavt, spa ikke sanitære, og hvis det er for høyt, overskytende klor vil tørke ut huden, som kan være smertefullt.

Instruksjoner

•Test badevannet minst en gang i uken med test strimler. Klor nivåer bør være mellom 3 og 5 deler per million (ppm). For å bruke testen Følg strimler riktig, instruksjonene på deres pakke. Det vil si hvor lenge til dyppe stripen i vannet og hvordan du skal tolke fargen.

•Legg spa klor når klor er for lav (2 ppm eller færre), bruker hvor nødvendig å heve konsentrasjon til minst 3 ppm. Tilsett 1 oz av detaljert klor per 40 gallons av vann å øke klor konsentrasjonen av 1 ppm. Ikke bekymre deg hvis du legger til litt for mye fordi konsentrasjonen kan være så mye som 5 ppm, og overshooting merke bare behøver du ikke å legge noen flere klor for en stund.

• Kjør spa pumpen i ca 10 minutter å blande klor i vannet. Hvis du ikke er sikker på at du har lagt til nok klor, teste vannet igjen etter spa er ferdig sirkulerende være sikker på at du har brakt nivået til minst 3 ppm. Hvis den nye testen viser at boblebadet er fortsatt lav, legge mer klor som kreves. Etter chlorinating spa et par ganger, du burde bli en god ide om hvor mye klor til hver uke, og du bør komme til punktet hvor du får klor til riktig nivå på første prøve.

Tips og advarsler

  • Husk å bruke bare badestamp klor i boblebadet. Bassenget klor inneholder kalsium å bassenger opprettholde riktig nivå av kalsium. Mens i bassenger, kalsium restene oppløst fordi vannet er relativt kaldt, i spa, som har varmere vann, vil kalsium innskudd på badestamp flater og forlange hyppig rensning.
  • Når du legger til klor, være forsiktig med å legge for mye fordi det er enkelt å legge til klor i din badestamp, er det umulig å undissolve den ta det tilbake. Hvis du legger for mye, er det mulig at du må vente til den har en sjanse å bære ut.