Bruke høyspent hansker med varmt pinner

January 30

Varmt pinner er enheter vanligvis laget av glassfiber som oppdager elektrisk strøm. Hot pinnen lyder når det er nær dagens, så du trenger ikke å berøre pinnen til varen i spørsmålet. Varmt pinner brukes vanligvis av redningsarbeiderne og første responders for å sjekke om det er en sjanse for elektriske for å redde overlevende. Høy spenning hansker er gummihansker som hindre elektrisk og redning arbeidstakere fra Start sjokkert av elektrisk ladet elementer. Bruke de to elementene sammen når det er en sjanse for elektriske.

Instruksjoner

•Sett 4 AAA-batterier inn i batterirommet av varme pinnen. Aktivere hot pinnen og venter automatiske diagnosetesten skal kjøres. Hold varm pinnen på mens du arbeider.

•Ikke høyspent hansker når du arbeider i områder som er kjent for å inneholde farlig spenning. Plass arbeid skinnhansker over gummi seg å forhindre punkteringer eller riper.

•Ta varme stokk i din gloved hånd og går rundt perimeteren av området, se etter en elektrisk strøm. Når du nærmer deg en elektrisk strøm, varme pinnen lydsignal, og en smal avsats lyset vil blinke av den potensielle faren. Fortsett å skanne området med varme pinnen til du er sikker på at det er trygt å fortsette.