Bruke godt vann i et svømmebasseng

November 4

Når det gjelder å fylle et svømmebasseng, er ideen om å bruke dyre måles vann ganske skremmende. Hvis du er heldig nok å ha en godt, men kan du bruke din egen vannforsyning for å fylle bassenget uten å bekymre deg om kostnadene. Godt vann kan inneholde mineraler og forurensninger som forårsake skade på bassenget og filter, så før dra ut vannslangen i hagen og plopping det i bassenget, må du vite mer om vann levere.

Instruksjoner

•Test metall innholdet i vannet ved fylle en 5-gallon bøtte med godt vann og legge til en kommersiell bassenget klor produkt i henhold til retningslinjene fra produsenten. Metall ioner i ufiltrert godt vann reagerer med pool kjemikalier med noen ganger ubehagelige resultater.

•Observe test bøtte fem minutter etter at du legger kjemikalier. Hvis vannet ikke endres fargen, kreves ingen ytterligere tester eller filtre bruke godt vann i bassenget. Hvis vann blir grønn, brun eller sort, det er metall ioner finnes. Fortsette med å bruke godt vann hvis bassenget har en sandfilter; Hvis det er en patron filter må du bruke en annen vannkilde eller kjøpe og installere en sandfilter.

•Koble en standard hage slange til en stuss nær vel pumpen for optimal vanntrykk.

•Sikker slutten av hageslange i bassenget. Dette forhindrer at slangen sklir under lange fylling prosessen, unngå potensielle sløsing med vann.

•Vri trykk og begynne å fylle bassenget.