Bruke et strå fastnøkkel

March 22

Det er misoppfatninger om hva en strå fastnøkkel virkelig er. Ved å se på et strå fastnøkkel, synes det det samme som alle andre fastnøkkel. Begrepet og verktøyet er avledet fra stykke rør på eldre toalett eller synker kalt en "strå." Den er laget å stramme og løsne kragen, bolter eller annen maskinvare holde spud på toalettet, eller vask.

Instruksjoner

•Purchase en justerbar strå fastnøkkel. Fordi dagens toaletter ikke nødvendigvis trenger en strå fastnøkkel for reparasjon, er du bedre kjøpe en justerbar strå fastnøkkel, i stedet for en rekke bestemte utskriftsstørrelser. Sjekk ut verdien SANN, Home Depot eller din lokale jernvarehandel for å kjøpe et strå fastnøkkel.

•Plasser strå skiftenøkkelen over Sekskantet slip mutteren. (Dette er hva vanligvis fest gamle toaletter til starte boring.)

•Stram strå skiftenøkkelen rundt mutteren, ved hjelp justerbar. Pass på at strå skiftenøkkelen har et fast grep før du slår.

•Vri spud skiftenøkkel til venstre for å løsne slip nut eller krage, eller slå strå skiftenøkkelen til høyre å stramme slip nut eller krage.