Bruke ert grus med skifer

March 3

Skifer er en sterk, attraktive hardscape materiale brukes for legging gangveier, terrasser og kanting hager. Du kan bruke ert grus mellom heller å hemme ugress, og gir en komfortabel walking overflate mellom større steinene. Ert grus legger en fin tekstur kontrast og samme langvarig styrke og holdbarhet som heller. Den kommer i nyanser av grått, hvitt og nøytral farge og blander sømløst i et landskap.

Instruksjoner

•Outline webområdet der du vil legge heller med landskapet maling eller tre innsatsen og en streng. Mål dimensjonene på disposisjonen for å kontrollere at den er bred nok til å tjene sitt formål. Hvis du installerer en gangvei, være bredden minst 4 fot til utendørs utstyr og flere personer.

•Excavate nettstedet til en dybde på 8 inches og flat jord med en hånd-sabotasje. Legge landskap stoff over jorden og sett metall pigger hver 4 fot for å hindre at ugress vokse gjennom ert grus.

•Fyll området med knust rock til toppen er 2 inches fra overflaten. Tamp overflaten ned med hånden brutt og spre knust kalkstein over toppen.

•Plasser heller i kalkstein i henhold til valgt mønster, i rette rader for en formell utseende eller montert som puslespill brikker for et mer naturlig utseende. Angi en vann på heller og legge mer kalkstein under steinene å øke nivået hvis det er nødvendig. Legge den største heller først, og plasser mindre steiner mellom store hullene.

•Fyll ert grus over skifer overflaten og trykk den i mellomrommene mellom steinene med en butikk kost.

•Dig ut området langs skifer walkway hvis du vil legge til en kantlinje av ert grus eller planter. Plasser landskap stoff over overflaten og hell ert grus over stoff, eller plante lav vekst planys langs kanten. Fyll ut hull rundt røttene med jord, og spre ert grus rundt fabrikkene i stedet for mulch.