Bruke en Wye passer i en kloakk

April 6

Bruke en Wye passer i en kloakk

En wye montering (også kjent som en Y-montering) er et tilgangspunkt i en kloakk rørledning, brukes til å se inn i kloakken linjen for blokkeringer og eventuelt installere en fleksibel kloakk slange. Vanligvis installert regelmessig langs rørledningen, wye montering ligner på bokstaven Y, med kloakkrør knyttet til begge ender av montering. Dette etterlater en av monterings Ben som. Denne etappen har en indre kvinnelige tråd, med en mannlig Beskyttelseskappe festet som er lett å fjerne.

Instruksjoner

•Plasser en halvmåne skiftenøkkel rundt sentrum av den mannlige end cap, og slå av skiftenøkkelen håndtaket mot klokken. Skru opp og ta endestykket manuelt når den blir løs.

•Shine en lommelykt i slutten av monterings ben og se inne i røret å finne blokkeringen. Sett enden av en fleksibel kloakk slange er slange gjennom slutten av beinet, beslag og i kloakk rørledningen, til slangen når blokkeringen.

•Vri håndtaket på kloakk slangen er casing å rotere slangen i i kloakken linjen og fjerne blokkeringen; Dette kan innebære presser mer av slangen inn i kloakken linjen og rotere det flere ganger. Trekk kloakk slangens slangen fra wye montering, vask den med en fille og setter slangen inn kloakk slangen casing.

•Wrap hvit tetting tape to ganger rundt den mannlige enden cap tråder. Skru endestykket klokken manuelt i slutten av monterings etappe. Skru den på plass med wrench.