Bruke en vinkel jeksel Sander stående

July 5

Bruke en vinkel jeksel Sander stående

Vinkelslipere er svært allsidig verktøy som tillater deg å slipe ned eller klipper ut overflaten av et materiale. Med ulike utskiftbare kniver for ulike formål avhenger velger den riktige materialet du ønsker å arbeide på. Opererer en fleks mens stående er optimal holdning du bør ta, som denne holdning vil tillate de fleste bevegelsen rundt objektet. Så det er best å arbeide med faste objekter, når står du vil kunne flytte deg og jeksel, rundt objektet hente ønskede resultatene.

Instruksjoner

•Koble riktig slipeskiven for prosjektet du vil male. Det er ulike typer hjul produsert kommersielt og tilgjengelig på din lokale jernvarehandel, som er merket for sitt tilsiktede formål. Endre et hjul, løsne mutteren holder hjulet til jeksel, erstatte, og trekk mutteren å holde hjulet på plass.

•Plugg i eller feste strømforsyningen til jeksel, med materialet du vil male montert fast til en fast overflate. Det er mye enklere og tryggere å flytte vinkelsliperen rundt prosjektet enn omvendt.

•Vri på jeksel og hold main håndtere og utløse din dominante hånd, og med den andre hånden, holde støtte håndtaket, som er vinkelrett på hoveddelen av vinkelsliperen. Legg merke til retning hjulet er å snu, dette er hvor gnister eller annet rusk vil fly fra ved sliping metal.

•Hold din føttene skulder bredde hverandre på en sklisikkert gulv overflaten og være bevisst på plasseringen av strømledningen, hvis den finnes, samt andre borte rundt prosjektet. Ved sliping metall, vil store mengder gnister og metall fragmenter bli skutt ytterst på jeksel hjulet. Dette kan antennes brennbare materialer, så sikre området er noe brennbart.

•Apply vinkelsliperen til prosjektet ved å trykke lett på flatt underlag, hvis du er sliping eller kanten hvis skjæring, av vinkelsliperen hjulet prosjektet. Stoppe ofte for å undersøke hvor mye materiale som er fjernet fra prosjektet. La vinkelsliperen skjæring eller sliping, og ikke presse eller tvinge vinkelsliperen i materialet.

•Endre hjulet for å lettere målere, som er høyere grus tall, hente jevnere fullført på prosjektet.

Tips og advarsler

  • Flytte rundt prosjektet, men alltid holde en fast og sikker grep på jeksel.
  • Øyevern er svært viktig spesielt når du arbeider med metall, samt hånd og kropp.