Bruke en strekkfisk å gjøre en klessnor

February 7

Bruke en strekkfisk å gjøre en klessnor

En stor klage klessnorer er at klessnor tauet sags eller droops over tid. Strammeskruer er gode verktøy for å holde en klessnor fra sagging. Bruk Strammeskruer til å gjøre en klessnor slik at du kan feste eller løsne klessnor tau med letthet.

Instruksjoner

•Opprette området der du vil din klessnor, som mellom to trær eller polakker. Området må være busker eller lemmer som kan forstyrre klærne tørking. Hvis du allerede har en klessnor satt opp, gå til trinn 4. Hvis du ikke har egnet trær eller stolper, kan du installere polakker - satt i sement eller betong - før du fortsetter.

•Determine høyden på en klessnor. En klessnor bør settes på ca 6 til 8 inches høyere enn høyden på den som vil bruke det mest. Du ønsker ikke tøyet å berøre bakken, men linjen må være tilgjengelig.

•Measure polakkene eller trær og merke høyden du fant i trinn 2. Skruen et øye skruen i pole eller tre. Hvis du bruker et hardt tre tre eller metall stang, bore hull guide for skruen. Få guiden hole 1/4 tommers bredere enn øyet skruen. Plass én skrue i hver pol.

•Skru endene av Strammeskruer slik at de er så bredt som de kan få.

•Measure og klippet to 2-fots stykker av klessnor. Knyt en ende av en klessnor til en øye-skruen og den andre til en strekkfisk. Hver side av en klessnor bør ha ett stykke klessnor knyttet til en strekkfisk.

•Tie resten av en klessnor til den åpne siden av en strekkfisk. Hold andre strekkfisk stram og strekke en klessnor til den åpne enden av strekkfisk. Tie slutten av en klessnor til den åpne enden av åpne strekkfisk. Dra en klessnor så tett som mulig.

•Skjære en overflødig klessnor fra strekkfisk. Skru ut skruene på hver strekkfisk til en klessnor er så tett som mulig. Når en klessnor mister spenning, trekk bare strekkfisk skruene til en klessnor er stramt igjen.