Bruke en spikerpistol på terrassebord

April 12

Bruke en spikerpistol på terrassebord

Fremskynde prosessen med å bygge din dekk ved hjelp av en spikerpistol. Spiker pistoler er elektriske, pneumatiske (som bruker komprimert luft press-kjøre neglene) og forbrenning (som er batteridrevet og bruker gass og en gnist kobler til stempelet-kjøre neglene). Du kan bruke en spikerpistol for å takle innramming, er finans og bjelkelag boards, i deck slik konstruksjonsplate tradisjonelt skrudd sammen boltet eller alternative. Bruk en spikerpistol primært for påføring terrassebord og trim (eller fascia) styrene, med rustfritt-stål-avslutning spiker å unngå rust. Tilstrekkelig gjennomtrenging, bør neglene være én og en halv inches lenger enn styrene.

Instruksjoner

•Plasser litt bygging lim på bjelkene (støtter) før påføring et terrassebord bord. Dette hindrer at styret kommer opp over tid og unngå knirkende ved å opprette en pute mellom styrene og bjelkene. Posisjon styrene i stedet, en om gangen, på limet.

•Stasjon negler å sikre terrassebord boards. Bruke to neglene på hvert bord-bjelke kryss. Spiker pistoler har autoåpning slik utløseren vil bli låst til du skyver på tuppen av spikeren å trykke ned våren. For å kjøre en spiker, plasser tuppen av spikeren, trykk ned med lett trykk å trykke ned våren og trekker på avtrekkeren. Vinkel to spiker brukt på hvert bord-bjelke krysningspunkt litt innover ved å holde spikeren på en liten helning når spikrer.

•Apply en zigzagging perle av bygging lim på baksiden av trim styrene før påføring dem til dekk rammen.

•Stasjon negler å sikre trim styrene. Kjøre en rekke negler langs overkanten og en rad av negler nederkant. Space neglene 16 inches hverandre. Bruk en vertikal rad med tre negler for hvert bord på hver søm og hjørne.

Tips og advarsler

  • Bruk 1/8-tommers hull mellom terrassebord styrene til tre ekspansjon og krymping.
  • Fyll spikeren hullene med tre sparkel før farging dekket hvis du ønsker å skjule hullene og nagle hoder.
  • Håndtere spiker pistoler med stor forsiktighet. Aldri Velg et spikerpistol mot deg selv eller noen andre. Alltid hekte nail pistolen fra strømkilden for å gjøre reparasjoner.