Bruke en sølvtøy skuff

June 30

Sølvtøy skuffer tilbyr en måte å organisere din bestikk innenfor dine skuffer. Du kan trekke sølvtøy skuffer av skuffer og bruke dem til å lagre din bestikk på en benkeplate når underholdende. Dette gjør at gjestene kan benytte den nødvendige sølvtøy uten at du trenger å levere det til dem. Smale sølvtøy skuffer vanligvis har fire til fem rom kontra de som passer bredere skuffer, og tilbyr seks til åtte seksjoner for å skille ulike typer spisebestikk.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes din sølvtøy brett med varmt såpevann vann og parabolen vaskemiddel fjerne skitt og bakterier, og la det tørke ordentlig.

•Linje en kjøkkenskuff nær spacet counter toppen og matlaging med skuff fôr papir. Dette beskytter tre fra riper som kan oppstå hvis sølvtøy skuffen lysbilder når du åpner og lukker plateskuffen.

•Plasser sølvtøy skuffen inn skuffen slik at den vannrette delen er på toppen av din skuff. Vask og tørk sølvtøy for å hindre rust.

•Sett kniver, gafler, suppe skjeer og TS i egne vertikaler seksjoner i skuffen. Sett bestikk eller serverer redskaper i delen vannrett øverst på brettet. Bruke gjenværende deler av skuffen for å holde små redskaper som kan openers, flaske openers, måle skjeer, paring kniver og zesters.

•Fjern skuffen fra skuffen når underholdende. Plass den på et enkelt å nå sted nær plater og mat slik at gjestene kan hjelpe seg selv. Erstatte redskaper som ikke bestikk fra vannrette delen med servietter eller våt naps.