Bruke en Oregon Scientific været Radio

April 26

Vær radio, som Oregon Scientific været Radio, er en fin gave til personen som har alt. I enkelte deler av landet, kan det også være en livreddende gave, gi et par ekstra minutter av advarsel om tilnærming av ubehagelig værfenomener som tornadoer. Tyde instruksjonene for hvordan været radio tar noen minutter, men når oppsettet er fullført, fordelene og informasjon mottatt, selv på en god dag - langt oppveie noen frustrasjon.

Instruksjoner

Slå radioen på eller av ved å trykke på knappen med et symbol som ser ut som en loddrett linje som peker oppover fra midten av en sirkel. Når radioen er på, det er to moduser: klokkemodus og status radiomodus. Trykk «Menu» for å veksle mellom to skjermer.

•Still klokken ved å trykke på "Meny" i to sekunder for å angi "Set"-modus. Stille klokken, alarm, kanal for værinformasjon eller plasseringen, for å få værmeldinger for det bestemte området, ved å rulle gjennom listen med det "opp" eller "Ned" pilen. Trykk «Menu» for å velge ønsket modus.

•Velg måten radio viser Vær varsler ved å bla ned til "Weather Radio." Velg "Radio" å høre kontinuerlig værinformasjon, inkludert Vær varsler. Velg "Radio ventemodus" til hvis du vil aktivere automatisk når en vær varsel sendes radio. Velg "Radio Mute" å lese Vær varsler og bare vær varsler, men ikke lytte til dem. Velg "Radio av" hindre radioen i å svare på været varsler. Etter å gjøre et valg, trykk «Menu» for å gå tilbake til display klokkemodus.

•Still plasseringen er været radioen vil overvåke ved å trykke "Menu" i to sekunder og bla ned til "Angi sted." Velg lagringsplasseringen minne. Samtale National Weather Service været Radio hot line på 1 (888) 697-7263 og følg den innspilte instruksjonene for å angi radioen plassering. Velg "Navn" og velg stat og fylke. Angi sekssifrede koden for lokasjonen. Alternativt kodene er tilgjengelige fra webområdet for National Weather Service, www.nws.noaa.gov.

•Velg 12 - eller 24-timers klokken vises ved å trykke "Sette klokke" i "Change Settings"-modus. Når du har valgt klokkeslett og dato visningsmodus, velg "Angi språk" for å velge Vær sendinger og vær varsler på engelsk, spansk eller fransk. Bruk piltastene for å gjøre dine valg og trykke "Menu" å avslutte den "Stille" modusen når du er ferdig.

Flytte til "sette alarmer-angi time og minutt én eller begge av været radioen alarmer vil aktivere. Trykk pil "Opp" aktivere alarmen og pil ned for å deaktivere alarmen. Trykk på «Alarm»-knappen for å slå av alarmlyden i åtte minutter, eller trykk og hold en knapp bortsett fra «Alarm»-knappen.

•Trykk på power-knappen mens er været radioen i klokken visningsmodus. Juster volumet ved å trykke opp eller pil ned.