Bruke en metall dreiebenk

November 5

En av de første og mest allsidige av metall arbeidsverktøy makt er det metall dreiebenk. Det fungerer ved å spinne arbeidsstykket mot verktøyene brukes til å forme den til sin endelige, bestemt form. Fra snu og vendt mot kjedelig og avskjed, er ting som kan gjøres på i dreiebenk mange.

Det er flere deler i dreiebenk. Sengen av metall dreiebenk er grunnlaget for hele verktøyet gir stabilitet skjæreverktøyet på vognen mens justeringen av headstock og hale aksjen. Headstock ikke bare holder og holder spindel plassen med hensyn til dreiebenk sengen, men vil være utstyrt med motor og makt overføring samlinger, for eksempel belte trinser eller utstyr systemer. Hale aksjen på høyre del av sengen på omtrent alle dreiebenk og har en myriade av funksjoner, fra arbeid støtte til å holde verktøyet bit for ulike operasjoner. Dreiebenk vognen hviler i dreiebenk sengen og er den viktigste plattformen for de fleste av verktøyene som brukes i maskinering på i dreiebenk.

Instruksjoner

•Utføre et vendepunkt kuttet, for å redusere diameteren på arbeidsstykket til en planlagt størrelse. Dreiebenk verktøyet biter utformet for jobben planlegges for enten venstre eller høyre snu kutt, avhengig av om verktøyet skal reise til venstre eller høyre under kuttet. Hvis kuttet fra hver ende av arbeidsstykket, er det hensiktsmessig å bare bruke ett eller andre verktøy litt. Hvis imidlertid kuttet er plassert midt i arbeidsstykket, deretter må begge til slutt kuttet på begge sider.

En snu-kutt gjøres ved tegning verktøyet fra høyre til venstre (for en venstre skjæreverktøyet) på påfølgende dyp kutt til siste diameter er nådd.

•Utføre en mot klippe når du ønsker å klippe i bevegelse vinkelrett slå kuttet. Et eksempel på dette ville utføre et kvadrat kuttet på arbeidsstykket utenfra til center, sikrer en jevn som ligger ved siden av arbeidsstykket. Verktøy for kuttet er vanligvis laget med venstre eller høyre hånd mot verktøy, hvor arbeidsstykket er enten til venstre eller høyre i verktøyet, henholdsvis.

Motstående kuttet utføres av tegning verktøyet fra utsiden med påfølgende klipping til ønsket lengde eller dybde oppnås.

•Utføre en avskjed klipp når du vil gi ekstra materiale for dreiebenk å fange inn mens maskinering stykket. For å kutte stykke av, gjøres en avskjeds kutt. Verktøyet for cut er vanligvis et flatt verktøy som tegnes bare i arbeidsstykket over der delen vil være atskilt.

Avskjed kuttet er laget av skyve verktøyet avskjed sakte i arbeidsstykket, og deretter trekke det tilbake med jevne mellomrom å la rusk og chips Fjern av kuttet. Noen ganger flyttes verktøyet avskjed opp og ned litt før hvert snitt må gi ekstra klaring for vanskeligere materialer.

•Utføre en kjedelig klipp når du maskinen innsiden av arbeidsstykket. Disse inkluderer hull, interne grooves og tråder. Den første operasjonen er å bore innsiden til den indre diameteren er riktig størrelse. Verktøyet som brukes er en kjedelig verktøyet, som holdes parallelt arbeidsstykket og trekkes inn arbeidsstykket.

Kjedelig kutt er laget på suksessivt større indre diameter til siste diameter er nådd. Som indre diameter øker, kan større kjedelig verktøy brukes å aktivere større eller mer stabil kutt, som kreves.

Tips og advarsler

  • Les referanser, for eksempel maskiners Handbook industrielle pressen. Dette bestemte tome har blitt brukt av maskinist for over et århundre med god grunn. Det gir informasjon om lathe, materialegenskaper, skjærevæsker, og alle andre stykke informasjon som du kan trenge. Ovenstående prosedyre representerer de grunnleggende oppgavene utføres på et metall dreiebenk. Det er mange andre operasjoner, for eksempel knurling, eller oppretter en hevet overflate, boring, brotsjing, kutte med verktøy, radius skjæring, skruen skjæring og mange andre, som alle krever spesialutstyr eller funksjonene ikke nødvendigvis på hver dreiebenk. Hver operasjon er forskjellige, men de fleste involverer samme fremgangsmåte for å ta påfølgende klipping eller passerer til arbeidsstykket bruke spesielle verktøy.
  • Metall dreiebenk er utformet for å kutte metall som smør. Menneskekjøtt er mye lettere å skade, og som sådan alle verktøy for maskinen metall eller tre må behandles med respekt. Kontroller at du vet hvordan du bruker verktøyet, hvordan du slår den av, hvor ikke til pinne verdifulle kroppsdeler og så videre. Pass på å bære de aktuelle Beskyttende elementene, for eksempel vernebriller, lukket sko (ikke sandaler), ikke løse klær. Ikke slitasje hansker, som de kan lett bli fanget, og kontroller at alle løs elementer, for eksempel hår og ermer, er sikret.