Bruke en Marine Dynamo på mine vindmølle

November 4

Med energikostnadene øker som de er, ser mange gjør det selv entusiaster på alternativer til slår sine hjem. Ett av disse alternativene er vindkraft. En vindmølle viser bladene i vinden. Denne rotasjonen overføres til mindre tannhjul som slår rotorene i en alternator som genererer strøm fra rotasjon. Elektrisiteten generert brukes enten det er produsert eller lagret i et batteri. Ulempen med bil dynamoer er at de trenger en høy rotasjon-per-minutt forholdet til å generere en liten mengde strøm. Marine dynamoer må bare halve RPMer som bil dynamoer krever.

Instruksjoner

•Separat ledningene som går fra vindturbin forsamlingen i bakken, positive og negative ledningene. Noen vindturbin kits vil ha disse ledninger merket eller fargekodet allerede. Hvis de ikke, er det sannsynlig at de vil følge standard fargekode av svart er bakken ledningen, rød blir positive ledningen og den gjenværende blir negative ledningen.

•Kontroller at passformen til marine dynamoen med vindturbin forsamlingen. Noen vindturbin kits vil bruke belter for å kjøre dynamoen, andre vil bruke tannhjul. En marine Dynamo er bygget for å utnytte belter gled over skivene. Hvis du har en metall dreiebenk, kan du klippe et utstyr som passer stangen på marine dynamoen og roteres uten behov for et belte. Hvis du ikke har kan en du leie en maskin butikk å kutte disse gir for deg.

•Sett mindre tennene av marine dynamoen gear i større hullene på vindturbin utstyret hvis kit bruker gears. Bruk fingeren til å flytte større utstyret litt, hvis mindre utstyret på marine dynamoen spinner, har du dynamoen på rett sted. Feste en volt-meter til kontaktene på marine dynamoen. Hvis girene passer sammen godt, når du spinner større utstyret, bør du se en liten indikatorlyset på volt meter registrere liten spenningen opprettet.

•Wrap ene enden av beltet rundt vindturbin skivene, hvis kit bruker trinser og ikke gir. Vikle den andre enden av beltet rundt skivene på marine dynamoen, og deretter koble voltmeter til terminalene på dynamoen og gi en liten trekk på beltet. Det bør være en liten avgift opprettet.

•Sikker marine dynamoen til en solid overflate. Ideelt sett bør det være nok spenning på beltet eller en god passform i girene at vindmøllen kontinuerlig bevegelse vil slå dynamoen og generere strøm. Noen kits kommer med et rammeverk som du kan knytte dynamoen. Du må prøve midlertidig bolter marine dynamoen til rammeverk for å se om du trenger å gjøre noen endringer slik at marine dynamoen passer.

•Kople positive ledningene av marine dynamoen til positiv terminalen på lade kontrolleren kom i pakken med vindmøllen. Lade controller hindrer lagrede makt reversere kurset når vinden ikke blåser og vil hindre en bølge av strøm til dynamoen og batterier når det blåser for hardt.

•Koble ledningene på lade kontrolleren til batteriet du er lading. Ledningene kobles fra positiv til positive og negative til negative.

Tips og advarsler

  • Marine dynamoer finner til rimelige priser i marine useriøs yards.