Bruke en makt Planer å flate et bord

May 29

Makt-opererte høvler kan brukes til å ta grovt hugget trelast og gjøre den flat. En typisk 15-tommers planer vil fly tre opptil 6 inches tykk, og 15 inches bredt. Når minst én side av brettet er allerede flat, er best resultater oppnådd. Dette kalles tykkelse høvling. Teknikkene kan brukes til å få en allsidig flatt bord som forblir flat.

Instruksjoner

•Ripp noen styrene i to som er svært skjev. Bruk en sirkelsag. Dette vil redusere kurvatur av trelast og unngå jamming.

•Still arbeidsdybde ved å heve eller senke roller saken med håndtaket. Roller saken er delen av planer som inneholder motoren. Fly til grunne kutt til styret har et nivå, flate siden.

•Plasser flateste kanten av brettet mot bunnen, ansiktet du vil fly må være på toppen. La trelast trekkes inn planer og gjenta til styret har en nivå side på toppen. Så snart styret er nivået på toppen, Vend styret og lage parallelle sider ved planende hva var bunnen.

•Plane alternative sider når brettet er flat til du få tykkelsen du trenger. Fordreining reduseres når halvparten av den totale arbeidsdybde er tatt fra hver side fordi fuktighet nivåer vil bli utlignet. Hvis du prøver å fly en side bare for å opprette et flatt bord, fuktighet nivåer kan ikke uniform og styret kan fordreie og un-flat.