Bruke en Makita Miter så

October 17

Bruke en Makita Miter så

Makita spisst sager lar deg perfekt vinklet spisst kutt som du ellers trenger et spisst for å opprette. Makita sager er også sammensatte spisst sager, betyr at de kan gjøre en skråkant kuttet samtidig som et spisst kutt, for skjæring elementer som kronen. Bruker en Makita miter så er ganske grei, men hvis dette er første gangen du bruker en miter så, ta deg tid og følg instruksjonene, som roterende bladet kan være ekstremt farlig.

Instruksjoner

•Skyv på sfærisk grep på forsiden av sagen. Grep skjøvet, slå enheten med eller mot klokken til du kommer til ønsket spisst vinkelen. Se på pekeren ligger der armen møter den sirkulære basen. den aktuelle vinkelen vil vises der. Rotere grep mot klokken for å låse så i en vinkel.

•Vri håndtaket på baksiden av enheten mot klokken og skyv det mens du støtte vekten av sagen. Vipp så til pekeren på baksiden av enheten når ønsket skråkant vinkelen. Drei spaken klokkeretning for å låse enheten på det skråkant vinkel.

•La arbeidsstykket på plass under så. Lås det på plass med vedholderen på venstre side av gjæring så. Rotere klemmen med klokken til trykk den ned på arbeidsstykket.

•Trykk på toppen av bryteren ligger på toppen av håndtaket for å aktivere lasersikte. Laser vil gi deg en idé hvor så vil kutte. Juster plasseringen av din arbeidsstykket slik at laseren er rett over delen du trenger å kutte. Husk å re stramme klemmen hvis du justerer din arbeidsstykket.

•Trykk og hold Lås-knappen på forsiden av håndtaket. Dette vil tillate deg å trykke ned utløseren. Når utløseren trykkes ned, stopper du holder denne knappen.

•Trykk på avtrekkeren og vente på bladet kan oppnå full hastighet. Trekk så over arbeidsstykket og Fortsett til så har kuttet gjennom. Ikke dra ned med mye kraft, bare bruke nok til å holde så flytte.

•Release avtrekkeren og vente for så å komme til en fullstendig stopp. Deretter returnerer så til sin stående og fjerne kuttet arbeidsstykket.