Bruke en luftkompressor på tett vask

July 15

Vask blir tilstoppet på mange måter. Men generelt tresko er en kombinasjon av småting som kommer sammen i stedet for større elementer. En tette avløp fjernes med en avløp slange, en stempelholderen eller bruk av en luftkompressor. De fleste luftkompressorer plugg i en vanlig 110-volts stikkontakt og kreve noen minutter å presse. En luftkompressor er et praktisk verktøy, og er tilgjengelig for under $100, etter 2011 priser.

Instruksjoner

•Bail vannet ut av vasken med en liten plastboks. Fjern så mye av vannet som mulig slik at du har klart tilgang til avløp med kompressor tryllestaven.

•Sett kompressor tryllestaven i avløpet så langt du kan.

•Stuff gamle filler rundt tryllestaven mellom det og sidene av avløpet. Hensikten er å hindre luft fra å rømme gjennom toppen av avløpet. Du vil ha størst sjanse for suksess hvis de fleste av luften går ned i avløpet der tresko ligger.

•Squeeze utløseren på wand å slippe luften i avløpet. La luften blåser i avløpet i tre til fem minutter mens du prøver å flytte tryllestaven rundt i avløpet.

•Fjern tryllestaven og filler fra avløpet og Kjør vannet å teste avløpet. Hvis likevel går fortsatt tett, gjenta prosessen til tømmes i avløpet. Når avløpet fjernes, fylle vasken med vann og la en hele vask full av vann flush i avløpet. Gjenta dette tre eller fire ganger.