Bruke en kabel kontinuitet Tester

December 23

Bruke en kabel kontinuitet Tester

Kabel kontinuitet tester kan være uvurderlig når integriteten til en kabel. Disse testere tester ende-til-ende kontinuitet, som forteller deg hvis noen bryter forekommer i linjen eller korrosjon eller skade har kompromittert kvaliteten på linjen. Kabel kontinuitet testere kommer i mange varianter, men de fungerer på samme måte: testeren sender en lav spenning signalet gjennom linjen og måleren leser den. Resultatene kan variere fra en lys eller lyd som slippes ut når kontinuitet sendes, til en numerisk lesning av ohm å måle nivået av kontinuitet. Du kan utføre disse testene med et typisk multimeter, men en dedikert kabel kontinuitet tester er enda enklere, siden de vanligvis la en direkte plug-in port for kablene.

Instruksjoner

•Trekk kabelen fra en elektrisk kilde og malte den ved å berøre fører til en jordet metall struktur. Dette vil forsvinne alle gjenværende spenning i linjen, som kan påvirke resultatene.

•Still kontinuitet testeren å teste kontinuitet, ifølge enhetens bruksanvisningen. Du må angi et multimeter "kontinuitet" eller "ohm," avhengig av produktet.

•Plugg ene enden av kabelen til en av portene på kabel kontinuitet tester. Koble den andre enden til den andre porten. Hvis du ikke har dedikert porter, trykk på ett av to tester sonder på hver ende av kabelen. Noen kabler har flere "pins" eller ledninger, så du må teste hver enkelt en når du bruker et standard, probe-grensesnitt.

•Lytt eller se resultatene av kontinuitet testen. Vanligvis vil en lyd avgi som betyr god kontinuitet, selv om noen kan også utløse et lys eller vise ohm. En lavere ohm lesing betyr bedre kontinuitet, med null ohm blir perfekt kontinuitet.