Bruke en kabel klemme verktøyet

September 25

Gjør din egen nettverkskabelen virke ikke som en realistisk mulighet for mange mennesker. Men har du erverve en svært lang kabel eller trenger mange av dem, kjøpe en krympetang og lære å bruke det kan spare mye penger. Ledningen som brukes til å lage nettverkskabler er ikke dyrt når kjøpt inne bulk. Kontaktene er også rimelig priset. Når du har verktøyet pressing, er kostnaden for å lage din egen kabler et røverkjøp sammenlignet med å kjøpe ferdige nettverkskabler.

Instruksjoner

•Bruk bladet ligger på toppen av håndtakene på krymping verktøyet å kutte kabelen til riktig lengde. Dette setter koblingen mellom håndtakene gjennom området der bladet ligger og klem håndtakene sammen. Bruk en standard wire stripper fjerne ytre isolasjon fra det kutte slutten av kabelen for å gjøre ledningene inne.

•Strip ca 1/4 tommers isolasjon fra små ledninger, bruker ledningen stripping blad i den øvre enden av krymping verktøyet. Gjør tre ledningene en om gangen gjennom hullet der bladet ligger. Klem forsiktig på håndtaket, og trekk verktøyet krymping mot slutten av ledningen. Belegget skal da løsne lett. Gjenta dette for hver strand av wire kabelen.

•Lay ledninger i riktig rekkefølge i kontakten. Følg mønsteret foreskrevet for typen kabel som du produserer. Utsatte endene av ledningene skal plasseres slik at de får riktig kontakt når koblingen er crimped.

•Sett forbinde innenfor verktøyet pressing. Dette området ligger midt i business slutten av krymping verktøyet. Holder ledningen med én hånd slik at det ikke vil flytte ute av posisjon, bruk derimot for å presse verktøyet krymping fast ned på koblingen for å forsegle den sammen. Det er ikke et problem Crimp koblingen en gang hvis du er usikker at det festet tett. Gjenta hele denne prosessen for den andre enden av kabelen for å fullføre produksjonen av nettverkskabelen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er usikker på rekkefølgen til ledningene inne i kontakten, kan undersøker en gammel nettverkskabel hjelpe deg.
  • Hvis du oppdager at du har installert ledningene inne kontakten i feil rekkefølge, må du kuttet ledningen og installere en ny kontakt.
  • Knivbladene wire på en krympetang er veldig skarp. For å forhindre barn fra å bli skadet, være forsiktig med å la verktøyet legging der små barn kan få til det.