Bruke en Hydroponics Bubbler

September 23

Voksende innendørs er mye moro, og det eneste måten folket i enkelte deler av verden kan holde alle typer hage. Bruke en hydroponic bubbler for å vokse planter er en enkel og effektiv måte å vokse planter. Hydroponic bubblers gi plantene alt de trenger - vann, lys og næringsstoffer, slik at de kan vokse året, blomstrende og fruiting lenger enn hvis de vokste utenfor. Vokser i en hydroponic bubbler er enkelt og raskt å komme i gang. Du kan vokse alle forskjellige typer planter, fra blomster til agurker til jordbær.

Instruksjoner

•Plasser din vokse nettet eller beholderen over bøtte lokk, opp-ned. Sporingsflagg en linje rundt beholderen, og deretter klippe din hull-1/4 tommers mindre (på innsiden av din sporing)--med kniv eller saks. Sted din netto i hullet. Hvis det er litt for stramt, kuttet bare litt mer mot sporing merke. Netto potten skal passe tettsittende.

•Plasser et akvarium pumpe i bunnen av en 5-gallon bøtte. Bruk din akvariet pumpe justering, hvis den har det, angi mengden vann som vil bli pumpet gjennom det til toppen av bøtte. Ellers knytte noen slange til pumpe, tape den til sideveggene bøtte og la det flyte på toppen av bøtte, omtrent halvveis over bøtte.

•Forbered plasser anlegget i netto potten, med noen av røttene henger ut av potten. Satset medium (jord-mindre medium, vermikulitt, utvidet leire pellets eller noe lignende) netto; rundt anlegget nøye. Plass din netto potten og anlegg i hullet i toppen av bøtte.

•Fyll bøtte ca 3/4 full, og deretter legge din plantenæringsstoffer, i henhold til instruksjonene på flasken du har kjøpt. Plass bøtte på et sted hvor anlegget vil få rikelig med indirekte sollys og kobler pumpe.

Tips og advarsler

  • Husk å sjekke din vannstand ofte, og toppen av når det er nødvendig. Juster denne plante bubbler å inkludere flere planter i toppen av en 5-gallon bøtte. Du må kanskje justere akvarium pumpe noen ganger, avhengig av din vannstand.
  • Bruk ikke full-styrke næringsstoffer på planter som ikke er godt etablert. Hvis de bare seks å åtte ukens gamle, bruk halv styrke eller mindre for de første par tilleggene; etter et par måneder, kan du bruke full-styrke næringsstoffer.