Bruke en hengende sko arrangør for en Barbie samling

June 13

Bruke en hengende sko arrangør for en Barbie samling

Organisere er en god ferdighet å lære i alle aldre. Barn kan når de lærer hvordan å passe figurer sammen ofte overraske deg med deres evne til å organisere objekter. Hvis du oppmuntre denne kapasiteten, barna er mer sannsynlig å vite hvordan å plassere leker når de er ferdige spille. Mange leker, som Barbie dukker, har mye tilbehør og barn utvikle ofte samlinger. Hvis du kjøper en hengende skoen skap arrangør når barnet har to eller tre dukker, hun vil raskt lære å sortere og lagre henne dukker for å enkelt finne hver dukken ekstrautstyr.

Instruksjoner

Sette inn en hengende døren organisator med plast ermer over innsiden døren til barnets skapet. Posisjon arrangøren så bunnen radene er innen rekkevidde og øvre radene er mindre tilgjengelig.

•Sitt ned med barn og sortere ut hennes Barbie samling. Posisjon dyre dukker som ikke kan åpnes eller beholdes for spesielle spilletider i høyere lommene. Involvere barnet med å identifisere og sortering bitene.

•Tillat barnet å plukke ut plasseringen av dukker i lavere radene. Hver lomme rommer to til tre dukker og tilbehør. Sett små stykker i små zip-nært-plastposer. Oppmuntre barnet å oppbevare alle av tilbehør for hver dukken i sin egen pose og plassere de posene med dukken i hengende organizer.

•Plasser en bolle i barnerommet å plassere Barbie leker hun oppdager som hun lære å rengjøre og organisere hennes rom. Hver kveld, tilbringe noen minutter å se om barnet kan sortere og legge bort hva som er i bollen. På denne måten lærer barnet å verdi organisere prosessen og liker å kunne lett å finne og legge bort henne leker.

Tips og advarsler

  • Når samlingen Barbie nærmer kapasiteten på hengende arrangøren, Plasser en donasjon boks i barnerommet, og når en måned tar donasjoner til en donasjon mottaksmappe med barnet slik at hun kan lære å moderere størrelsen på hennes samlinger.