Bruke en Fluidmaster Flapper med Mansfield toalett

September 20

Hvis Mansfield toalett bruker en flush ventil som sysselsetter en flapper, er det enkelt å erstatte Mansfield flapper med en Fluidmaster flapper. Mansfield toalett modeller 392 og 395 inkluderer en flush ventil med en flapper. Selv om Fluidmaster flappers er utformet for å passe de fleste standard tanker og kan også installeres på flush ventiler som ikke har montering ører, har Mansfield flush ventil overflyt røret montering ører.

Instruksjoner

•Twist utkobling ventil med klokken helt. Dette stopper vannstrømmen på toalettet. Utkobling ventilen er vanligvis funnet på veggen bak til venstre på toalettet, ca 6 inches over gulvet. Fjern lokket tanken og forsiktig plassere lokket på en myk overflate i nærheten, som en sengen eller sofaen, beskyttet med en dråpe klut.

•Flush toalettet. Fortsett å trykke håndtaket ned inntil tanken drenerer helt. Sette på gummihansker å beskytte hendene fra de svarte striper som ofte utelatt fra håndtering en flapper.

•Fjern flapper fra montering ørene på bunnen av overflyt røret. Koble plast kjeden fra turen spaken og kast den gamle flapper. Tørke rundt avløpet der flapper setene, rengjøring av alle partikler med en myk klut.

•Lokk som kan klikkes kortet ringen av baksiden av Fluidmaster flapper. Plasser flapper over åpningen der flapper sete, med rammen knyttet til toppen av flapper justert over montering ørene på bunnen av overflyt røret. Trykk ned på rammen, festing det til montering ørene.

•Kople flapper kjeden til tur spaken. Velg et hull i tur spaken for kjeden som lar flapper å få fullt, forlater litt slakk i kjeden. Tvinn utkobling ventilen mot klokken, slik at vann tank gjennom fyll ventilen. Skylle toalettet og observere hvordan flapper reiser og faller. Juster kjedens tilkobling til tur spaken eller avskåret overflødig fra kjeden, med en klipp. Sett lokket på tanken.