Bruke en Dirt Devil Deluxe Shampooer

July 9

Dirt Devil Deluxe teppe shampooer funksjoner en roterende kraft børste, 1 gallon vann og rengjøring tanker, 25-fots strømledningen, A4-rengjøring banen og en 5.2-amp motor. Enheten er tilgjengelig online eller i mange hjemmebruk eller kjøpesentre og leveres med en begrenset garanti. Opererer Dirt Devil shampooer er generelt lett, men er en jobb for voksne på grunn av kjemikalier, varmt vann, elektrisitet og vekten av maskinen.

Instruksjoner

•Rengjør teppet med en vanlig støvsuger først å trekke opp ekstra skitt og rusk før Dirt Devil teppe shampooer. Bevege møbler ut av veien.

•Skyv ned hendelen fjerne rengjøring løsning tanken fra enheten. Trekke ut inkludert måling hetten på baksiden av tanken løsning, fyll med Dirt Devil rengjøring formel og hell i tanken. Gjenta ganger fylle tanken med ca 5 oz. formel. Fylle resten av løsning tanken med varmt, rent vann. Tilbake måler hetten posisjon.

•Still bunnen av rengjøringsmiddel tank i enheten først og deretter presse toppen i posisjon til du hører et klikk. Koble strømledningen til et strømuttak og slå hovedstrømbryteren til "På".

•Squeeze rengjøring utløse på håndtaket. Fortsett å trykke på avtrekkeren mens skyve Dirt Devil frem. Slipper avtrekkeren og trekk enheten tilbake over det samme området til sugekraft opp våte løsningen. Gjenta over det samme området for tunge jord.

•Continue over teppe overflaten, gjør overlappende deler. Slå av og koble shampooer når ferdig.

•Grab toppen av det skitne vannet tank fra bunnen av enheten og trekk fjerne. Løft opp lokket og ut for å fjerne. Hold håndtaket med én hånd og munnstykket med hverandre mens pouring det skitne vannet i en vask eller andre stor belastning. Beholderen med varmt vann og satt til side til luft tørr.

•Tørk ut med et håndkle før retur til bunnen av enheten. Løft opp foran renere base med én hånd og koble foran skitne vannbeholderen på plass før presser på baksiden av tanken på plass. Angi renere når munnstykket justeres bunnen av støvsugeren.