Bruke en Brillo blokk i toalettet

November 24

Vask toalettet er ikke på listen over mest underholdende ting å gjøre, men det mus gjøres fra tid til annen. Flekker og ringer i toalettet fra hardt vann og andre forurensninger er skjemmende og vil føre til permanent skade finish. Ved hjelp av en Brillo blokk i toalettet innebærer bruk av riktig type pad. Vanlig såpe-fylt stålull puten er ikke egnet for rengjøring toalettet boller. Scratchless Universal Brillo puten men er perfekt for å fjerne flekker og generell rengjøring i toalettet.

Instruksjoner

Slå av vannforsyningen ventilen bak toalettet. Roteres ventilen håndtaket med hånden for å slå den av. Skylle toalettet og la vannet renne fra bollen. Det vil være en liten mengde vann igjen i bunnen av bollen.

•Løft opp toalettet bolle lokket og bruke et ikke-slipende renere på flekken eller ring. Tillate renere å suge inn flekken i noen minutter.

•Dampen Brillo scratchless blokk med kaldt vann. Skrubbe den flekken eller ring i bollen med Brillo blokk. Sikker på at du får under toalett bolle kanten der vannet kommer gjennom.

•Drei forsyning ventilen bak toalettet mot å levere vann tank og bolle. Tillate toalettet fylle helt og skylle toalettet for å skylle bort støvsugeren.

•Vaskestasjonen tømmes Brillo scratchless pad i varmt vann og sette den på et trygt sted å tørke. Brillo puten er gjenbrukbare, men sikre at du bruker den bare for toalett.