Bruke en Bissell Powersteamer Powerbrush

October 17

Bissell Powersteamer Powerbrush er en komplett hjemme rengjøring system som benytter en kombinasjon av varmt vann, mild rensevæsker og roterende børste handlingen ren tepper og andre stoff overflater. Den patenterte DirtLifter PowerBrush har en spesialdesignet bust som forbedrer rengjøringsresultater hvis brukt riktig. De fleste brukere kan oppnå overlegen rengjøring ytelse ved å følge noen få enkle trinn designet av Bissell å maksimere ytelse og redusere rengjøring tid.

Instruksjoner

•Prepare det generelle området renses ved å flytte møbler til andre områder slik at tepper er lett tilgjengelig. Vakuum opp alle løse rusk og synlig skitt med en vanlig støvsuger. Pass på å planlegge din rengjøring banen slik at du har en utgang bane tilgjengelig uten å gå på fuktig tepper.

•Pretreat noen eksisterende carpet flekker synlig i hardt nedsmusset teppe områder eller områder som vanligvis opplever høy gående. Til pretreat, bare spray en moderat mengde Bissell tøff flekken pre renere jevnt på området skitnet Vent minst 5 minutter for å suge i.

•Fyll Bissell vann tank ved forsiktig å trykke utløserspak på baksiden av maskinen med foten, og deretter legge håndtaket bakover - mot deg, å få tilgang til vannbeholderen. Fjerne tanken ved å løfte opp på tanken bærehåndtak. Rotere håndtaket på vannbeholderen bakover, mot den andre siden av tanken - når du er på vask eller badekar området hvor din vannforsyning ligger. Dette unlatch lokket. Fjern lokket og slå den over til å bruke kalibrerte målebegeret.

•Fyll det kalibrert målebegeret med Bissell rensevæske til angitte påfyllingsstreken. Hell rengjøring væske i munnen på blæren på vanntanken. Legge til ekstra varmt vann for å fylle opp blæren.

•Bytt vann tank og roteringshåndtak tank tilbake til låst posisjon. Returner håndtaket tilbake til det fullt oppreist stilling. Koble maskinen til en 120 volt jordet, stikkontakt. Slå på strømbryteren, som ligger på øvre baksiden av maskinen.

•Release øverste håndtaket ved å trykke utløserspak på nedre baksiden av maskinen med foten. Trykke ned spray avtrekkeren, ligger inne i håndtaket grep, med en finger så gå sakte frem for å gjøre passere over området som skal rengjøres. Gå ikke for tregt eller teppet blir altfor våt. Gå bakover for å gjøre en andre omgang over samme sted.

•Release spray utløse du fingeren, og deretter gjøre det samme sende over teppet igjen, denne gangen bruker ingen væsker. Dette vil fjerne fuktighet og smusspartikler fra teppe og fart det er tørketid.

•Gjenta den våte og tørre passerer på alle områder av teppet renses, fortsatte væske blir sugd inn maskinen vises rene. Slå av maskinen og tømme det skitne vannet fra vannbeholderen bruke de samme fremgangsmåtene som fylle tanken. Fylle på tanken med rent vann og begynner rengjøring igjen etter behov.