Bruke en BernzOmatic

November 10

BernzOmatic er et kjent navn når det gjelder propan fakler, spesielt håndholdt stilen som har vært i bruk i flere tiår. Propan fakler er hendig verktøy å ha i garasjen eller workshop. De har mange bruksområder, inkludert lodding, lodding, oppvarming metaller bøye og tining vannrør. Bruke en propan fakkel er lett, men du må følge flere forholdsregler for å sikre opplevelsen. Les videre for å finne ut hvordan du bruker en BernzOmatic.

Instruksjoner

•Les eieren brukerhåndboken og bli kjent med propan fakkel før du prøver å bruke den. Velg et godt ventilert område å bruke BernzOmatic fakkelen i. Ditt arbeid-området må være fra brennbart materiale som bensin. Har en ABC brannslukker og en bøtte med vann i nærheten arbeidsområdet.

•Kontroller sørge for brenner munnstykket skrus inn i sylinderen slik at det er stramt. Hold BernzOmatic propan fakkel fast i en hånd. Med den andre hånden, langsomt slå posis på munnstykket Åpne ventilen litt - bare til du hører et hvesende.

•Hold flint striker noen inches fra slutten av brenner munnstykket på BernzOmatic propan fakkel. Klem striker for å opprette gnister og lyset lykt. Drei knotten å Juster flammen til ønsket høyde.

•Hold varm brenner munnstykket fra deg når du bruker BernzOmatic propan fakkel. Aldri tips munnstykket så sylinderen er tippet mer enn 60 grader fra stående. Fakkelen kunne blusse opp.

•Start posis på munnstykket å stenge BernzOmatic propan fakkel. Håndtere det ved å holde den sylinder - aldri ta det av brenner munnstykke som kan bryte. Angi fakkelen i et trygt område og la munnstykket å kjøle seg ned før du setter den bort. Lagre BernzOmatic fakkelen på et kjølig, tørt sted der barn ikke kan nå den.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid flint spiss for å tenne en propan fakkel med. Vær forsiktig når du bruker BernzOmatic fakkelen utenfor på en solrik dag som flammen vil bli vanskeligere å se. Være særlig forsiktig på vindfulle dager også. Flammen kunne blåse tilbake på deg. Ikke slipp BernzOmatic fakkelen. Du kan bryte den brenner munnstykke, bulk eller selv punktering sylinderen som kan føre til å eksplodere.