Bruke en AM-Radio til å oppdage brudd i en usynlig gjerde

April 30

Usynlig gjerde er fantastisk tillegg av moderne teknologi som tillater pet eiere å tillate deres dyr frie tøyler uten behovet for å bygge omfattende gjerde rundt omkretsen av hagen. Ingen gjerde er noe bra hvis det bryter, og det samme gjelder for ødelagte koblinger av en usynlig gjerde. Fordi usynlig gjerde ikke kan sees, må signalet spores langs begravet ledningen for å finne pause i kretsen. En standard AM-radio er en rimelig men effektiv metode for å finne slike en pause.

Instruksjoner

•Bytt brukte batteriet i din AM-radio med en ny beste mottaker drift.

Frakobles usynlig gjerdet ledninger fra deres terminaler på overfører enheten. Vikle en gjerde wire til en av ledningen fører kommer ut av RF choke og bryte den andre ledningen til motsatt kundeemnet.

•Kople hver side av RF kveles til senderen like du kobler ledningene, lede til venstre terminal og lede til riktige terminalen.

•Vri på din AM radio og finjustere den til 600 Megahertz (600 MHz). Slå på din usynlig gjerde og angi FELTBREDDEN kontrollen til kan du høre på gjerdet senderen signalet fra AM radioens høyttaler.

•Gå utendørs til hvor en ende av ledningen usynlig gjerde avslutter bygningen. Hold AM radio nær ledningen, plassere den nærmere før du kan høre signalet gjennom høyttaleren. Flytte radioen og tilbake stund gåing i nærheten din begravet ledningen fra den ene enden til den andre. Være oppmerksom på signalet, som det vil begynne å visne der bruddet ligger.

•Når du merke signalet begynner å visne, Merk plasseringen på bakken. Fortsett å gå til signalet ikke kan bli hørt i det hele tatt og plassere et annet bevis på bakken. Fortsett å gå mot den andre enden av begravet ledningen til kan du høre signalet på full styrke igjen og sted en tredje merke på bakken på den plasseringen.

•Repair pause som finnes mellom to utenfor markerer et sted nær midten merket du plassert.

Tips og advarsler

  • Når grave for å avdekke din usynlig gjerde wire, begynne på midten mark og jobbe mot to utenfor merker for å minimere mengden av graving før finne pause.
  • Bruk aldri usynlig gjerde senderen med full kraft når bruke en RF-kvele for å lure enheten til tenker kretsen er fullført. Bruk bare minimal mengde kraften som trengs i AM-radio motta signalet gjennom sin ekstern høyttaler.