Bruke en 5-Gallon bøtte til å lage en fontene med en keramisk gryte

December 5

Bruke en 5-Gallon bøtte til å lage en fontene med en keramisk gryte

Dekorative fontener Legg sjarm og sin spesielle måte til hagen, blomsterbed og verftet. Du kan lage en dekorativ fontene med noe vanlig som en 5-gallon bøtte, og legge til en fargerik keramiske potten som fokuspunkt. Plass keramiske potten fontenen hvor som helst på landskapet at du kan grave en 5-gallon bøtte-store hull. Bøtte forsvinner fra synet og keramiske potten vises kontinuerlig helle vann i bakken.

Instruksjoner

•Dig et hull i bakken 1 tomme dypere enn høyden på 5 gallon bøtte og brede som den bredeste delen av bøtta.

•Plasser en nedsenkbar fontenen pumpe inne i bøtta. Mate strømledningen over på siden av bøtte hvile over bakken.

•Dig en 2 - 3 tommers dyp grøft fra begravet bøtte til strømkilden. Begrave strømledningen i grøften. Ikke koble til pumpen ennå.

•Arrange en del av pavers tre rader bred og tre rader dypt langs en av kantene på gravlagt 5-gallon bøtte. Stack et lag av pavers oppå den først, bruker vanntett konstruksjon lim til pavers sikkert. Stable to flere lag av pavers, en om gangen, bygge høyden av utleggermaskin plattformen. Plattformen vil heve keramiske potten over 5-gallon bøtte. Justere antall lag å gjøre plattformen høyere eller lavere.

•Drill 1/2-tommers hull på undersiden av keramiske potten med en keramisk borekronen. Hvile keramiske potten på sin side på utlegger-plattformen. Plasser munningen av keramiske potten over 5-gallon bøtte. Fest potten til utleggermaskin plattformen med vanntett konstruksjon limet.

•Skjære en lengde på fleksibel plast slangen å passe av tuten på nedsenkbare fontenen pumpen til boret åpning på undersiden av keramiske gryte, pluss 6 inches. Fest en ende av den fleksible plast røret til tuten på fontenen. Drapere den andre enden over på siden av bøtte hviler på bakken.

•Skjære en del av hønsenetting lik bredden av topp 5-gallon bøtte pluss to ganger høyden. Figur kylling wire i en omvendt å passe inn i bøtte. Kontroller delen som passer øverst i bøtte flat. Passe ledningen i bøtte, fôring plast slangen gjennom ett av hullene i ledningen. Fyll bøtte med vann.

•Feed slutten av den fleksible plast røret inne boret åpningen på keramiske potten. Dekk hønsenetting på 5-gallon bøtte med dekorative moss.

•Fyll den keramiske gryte med vann inntil vannet begynner å renne fra munningen av potten. Koble fontenen pumpen. Omorganisere dekorative mosen som nødvendig hvis det hindrer vann fra keramiske potten fra å strømme tilbake i 5 gallon bøtte.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller ved boring.